• SWIFFER DUSTER ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΤΕΡΑ 8ΤΕΜ.
  • SWIFFER DUSTER ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΤΕΡΑ 8ΤΕΜ.

SWIFFER DUSTER ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΤΕΡΑ 8ΤΕΜ.

48468
8006540791691
7,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πολυκόπτης 400W

Ο TNS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ 400W - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (SX-B7030) είναι ο καλύτερος φίλος κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία στον κήπο. Με την ισχυρή του μοτέρ 400W, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε εργασία κοπής με απόλυτη ευκολία. Η ποιότητα κατασκευής του είναι αδιαμφισβήτητη και η αξιοπιστία του αντέχει στο χρόνο. Μη διστάσετε, αποκτήστε τον TNS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ 400W σήμερα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 20,41 €

SIDIRELA ΑΠΛΩΣΤΡΑ 18m ΜΕΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - (Ε-1292)

Η SIDIRELA ΑΠΛΩΣΤΡΑ 18m ΜΕΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - (Ε-1292) είναι η ιδανική λύση για το στέγνωμα των ρούχων σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο, αυτή η απλώστρα διαθέτει μήκος 18m για να μπορείτε να απλώσετε μεγάλη ποσότητα ρούχων εύκολα και γρήγορα. Αποτελεί μια πρακτική και λειτουργική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση στον χώρο σας!
Τιμή 21,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr

Η Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr της εταιρίας Granforte είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε άρωμα και φρεσκάδα στην τουαλέτα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,54 €

Κύκλωψ κρεμάστρα ξύλινη

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο, ένα ανθεκτικό υλικό που συνήθως χρησιμοποιείται για παλτό, σακάκια, μπουφάν, πλεκτά και άλλα.

Τιμή 1,01 €

Σαλονικια ρετσινα 0,5lt

Η Σαλονικιά Ρετσίνα 0,5lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της Ελληνικής ρετσίνας στο άνετο σπίτι σας ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αγοράστε τώρα τη Σαλονικιά Ρετσίνα και ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,38 €

Arion food τορτελίνια με τυρί 250gr

Τρυφερά τορτελίνια γεμάτα με λαχταριστό τυρί 250gr από την Arion food. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την πλούσια υφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε σε μια γαστρονομική απόλαυση χωρίς όρια. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας με το Arion food τορτελίνια με τυρί 250gr.
Τιμή 1,87 €