• Νέο
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr

Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr

51370
5203967701781
4,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΝΔΙΑ ΜΑΥΡΟΣΟΥΣΑΜΟ 43gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ)

Η Ινδία Μαύρο Σουσάμι 43gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση του μαύρου σουσαμιού και την απαλή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στις εξωτικές πλαγιές της Ινδίας. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες, ή ως γαρνιτούρα σε φαγητά και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις γεύσεις σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προ?
Τιμή 1,47 €

ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΠΕΤΑΛ)-30lit (ΜΑΥΡΟ/ΑΝΘΡΑΚΙ)

Ο ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΠΕΤΑΛ)-30lit (ΜΑΥΡΟ/ΑΝΘΡΑΚΙ) είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μεγάλη χωρητικότητα 30 λίτρων, αυτός ο κάδος απορριμμάτων θα καλύψει τις ανάγκες σας με άνεση. Η μαύρη/ανθρακί απόχρωση του δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ που θα ταιριάξει σε κάθε χώρο. Μην αφήνετε τα απορρίμματα να χαλάσουν την αισθητική του χώρου σας, αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜ
Τιμή 18,87 €

Σχαρα ψησιματος ισια μικρη μεσσαια

Η σχάρα ψησίματος ισιά μικρή είναι η ιδανική λύση για ψήσιμο κρεάτων και λαχανικών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη σχάρα αυτή, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με τον πιο υγιεινό τρόπο, διατηρώντας τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του. Είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας για όλους τους λάτρεις του ψησίματος. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της τέλεια ψημένης τροφής!
Τιμή 4,12 €

ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΜΑΥΡΟ 350ml - (GC-33)

Ανανεωτικό και μοντέρνο, το ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΜΑΥΡΟ 350ml - (GC-33) είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ποτά με στυλ. Η μοναδική μαύρη απόχρωση του δίνει ένα μοντέρνο αίσθημα, ενώ η χωρητικότητα των 350ml είναι ιδανική για κοκτέιλς και αναψυκτικά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πότηρι!
Τιμή 3,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt

Το Frut Up αναψυκτικό πορτοκαλάδα σε συσκευασία 1,5 λίτρου είναι μια δροσιστική και φρουτώδης επιλογή για όσους απολαμβάνουν την αγαπημένη γεύση της πορτοκαλάδας. Με τον φυσικό χαρακτήρα του πορτοκαλιού, αυτό το αναψυκτικό προσφέρει μια διαδραστική και απολαυστική εμπειρία που μπορεί να απολαμβάνεται καθημερινά.

Κανονική τιμή 0,92 € Τιμή 0,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Μάννα σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,13 €

Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr

Το Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr της εταιρίας Sdoukos είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τα ωμά φυστίκια κελυφωτά σε κάθε διάσταση και απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,55 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Αλόη είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με αλόη και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, διατηρώντας το ενυδατωμένο.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 2,60 €