• ΚΑΝΤΗΛΗΘΡΑ ΣΥΝΘ.
  • ΚΑΝΤΗΛΗΘΡΑ ΣΥΝΘ.

ΚΑΝΤΗΛΗΘΡΑ ΣΥΝΘ. ΦΕΛΛΟΣ 50ΤΜΧ

48292
5200111875732
5,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ sahra 500ml dc-850

Το Μπωλ sahra 500ml dc-850 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με τη μοντέρνα σχεδίασή του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Μπωλ sahra 500ml dc-850 και να δώσετε στην κουζίνα σας έναν αέρα πολυτέλειας και πρακτικότητας.
Τιμή 0,56 €

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 36 (ΜΕ ΡΟΔΕΣ)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 36 (ΜΕ ΡΟΔΕΣ) είναι η ιδανική επιλογή για να διευκολύνετε την καθημερινή σας ζωή στην κουζίνα. Με τις ρόδες του, μπορείτε να μετακινείτε το πιάτο εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του θα δώσει μια νέα ανανέωση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 36 (ΜΕ ΡΟΔΕΣ) τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που
Τιμή 4,39 €

Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr,

Η Vellis σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα λευκή 400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμοών. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Vellis, αυτή η σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα καθαρισμοών χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας για επαγγελματικά αποτελέσματα!
Τιμή 3,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt είναι το τέλειο προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και ευχάριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,14 €

Ματίνα μαύρη σταφίδα 200gr

Οι μαύρες σταφίδες είναι ένα είδος σταφυλιού που έχει στεγνώσει με φυσικό τρόπο, ώστε να γίνει ξηρό φρούτο. Η αναφορά "Ματίνα μαύρη σταφίδα 200gr" αποτελεί τη σήμανση μιας συσκευασίας μαύρων σταφίδων βάρους 200 γραμμαρίων.

Τιμή 1,63 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες καλαμποκιού 10τεμ 820gr

Γευστικές πίτες καλαμποκιού Καραμολέγκος, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις και την πλούσια γεύση του καλαμποκιού σε κάθε μπουκιά. Με 10 τεμάχια και συνολικό βάρος 820gr, η συσκευασία αυτή είναι ιδανική για να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αποκτήστε τις πίτες Καραμολέγκος τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,25 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €
Dove αφρόλουτρο fruity nour 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο fruity nour 720ml

Η DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (FRUITY NOUR) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα τους χαρίσει αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Η φρουτώδης μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Απολαύστε μια πλούσια αφρόλουτρο εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά που θα αφήσουν το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας με το DOVE ΑΦΡ
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €