• Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 1
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 2
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 3
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 4
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 5
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 6
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 1
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 2
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 3
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 4
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 5
  • Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr, Vellis - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVellis

Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr,

Η Vellis σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα λευκή 400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμοών. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Vellis, αυτή η σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα καθαρισμοών χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας για επαγγελματικά αποτελέσματα!
24308
5203162060379
3,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass σταχτοδοχείο γυάλινο τετράγωνο 102mm 24τεμ 60075

Το Uniglass σταχτοδοχείο γυάλινο τετράγωνο 102mm 24τεμ 60075 της εταιρίας Uniglass είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του. Με τις εκλεπτυσμένες γραμμές του και την κομψή εμφάνισή του, αυτό το σταχτοδοχείο θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για τον χώρο σας και να ξεχωρίσετε με το στυλ και την ποιότητά του.
Τιμή 21,68 €

Tsakmaki αναπτηρας αντιανεμικος f0001 25τεμ

Ο αντιανεμικός αναπτήρας Tsakmaki F0001 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε καταιγίδα. Με την εγγυημένη ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Tsakmaki, αυτός ο αντιανεμικός αναπτήρας θα σας κρατήσει σίγουρα ζεστούς και ασφαλείς σε κάθε καιρική συνθήκη. Μην αφήσετε τον άνεμο να σας εμποδίσει - αποκτήστε τον Tsakmaki F0001 τώρα και είστε έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει!
Τιμή 18,70 €

Μαλαματίνα ρετσίνα ασκός 3lt

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ 3lit είναι ένα εξαιρετικό κρασί που θα σας μεταφέρει στην γραφική Ελλάδα με κάθε γουλιά. Με τη φρουτώδη γεύση της και το δροσερό της άρωμα, αυτή η ρετσίνα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και οικογένεια και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 8,37 €

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 1,8lt sa-225

Ανακαλύψτε το νέο Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 1,8lt sa-225 και δώστε στο χώρο σας μια νέα διάσταση οργάνωσης και λειτουργικότητας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα, το Sweet Box κουτί αποθήκευσης είναι ιδανικό για τη φύλαξη και την ταξινόμηση των προσωπικών αντικειμένων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!
Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών διαφανές 4lt

Το Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και την λάμψη των τζαμιών. Έχει διαφανή σύνθεση και προσφέρει αποτελεσματική αφαίρεση των ρύπων και των λεκέδων από τα τζάμια. Η συσκευασία του είναι 4lt, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια καθαρισμο

Τιμή 4,51 €

Onassis κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr

Οι Onassis κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με την πλούσια σάλτσα τους και την απίστευτη γεύση των κεφτεδακίων, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και μόνα τους. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε το γευστικό σας ταξίδι!
Τιμή 2,39 €

Όλυμπος ταχίνι φυσικό 300gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το αλλείψετε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας) ή να το χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,38 €

Orzene beer σαμπουάν για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν ενυδάτωσης & λάμψης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Έλαιο Ελιάς για την ενυδάτωση και στη θρέψη των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €

Omay αποσμητικό χώρου bonbon 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €