• Νέο
  • TNS ΚΑΔΟΣ ΠΕΝΤΑΛ 20lit - (32-800-1910)
  • TNS ΚΑΔΟΣ ΠΕΝΤΑΛ 20lit - (32-800-1910)

TNS ΚΑΔΟΣ ΠΕΝΤΑΛ 20lit - (32-800-1910)

51196
5204558464221
9,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ riviera (304)(14.5cm)

Το πιρούνι γλυκού Riviera είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των γλυκών. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Η άνετη λαβή του και η κομψή εμφάνισή του θα σας ενθουσιάσουν και θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας γεύμα. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το πιρούνι γλυκού Riviera τώρα και απολαύστε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με στυλ!
Τιμή 0,67 €

Ρακετα παραλιας 8mm greece 03,bbset/8gr

Η ρακέτα παραλίας 8mm greece 03,bbset/8gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόδοση στο παιχνίδι τους στην παραλία. Με την ελληνική ποιότητα και το μοναδικό design της, αυτή η ρακέτα θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε στο γήπεδο. Αποκτήστε τώρα τη ρακέτα παραλίας 8mm greece 03,bbset/8gr και ετοιμαστείτε να δείξετε τις δεξιότητές σας στο beach volley! Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε το παιχνίδι σας!
Τιμή 3,94 €

Θερμομετρο inox για αφρογαλα

Το θερμόμετρο inox για αφρόγαλα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ακρίβειά του και την ευκολία χρήσης, θα μπορείτε να παρασκευάσετε τον τέλειο καφέ κάθε φορά. Αφήστε το θερμόμετρο να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να απολαύσετε τον καφέ σας όπως ακριβώς τον θέλετε. Μην αφήνετε την τύχη να καθορίσει τη γεύση του καφέ σας, επενδύστε στο θερμόμετρο inox και απολαύστε την τέλεια κούπα καφέ κάθε φορά.
Τιμή 2,73 €

Uniglass 92506 ποτηρι γυαλινο μπυρας ariadne 36,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο μπύρας Ariadne 36,5cl 12τμχ της Uniglass είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε απόλαυση μπύρας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κάνει κάθε στιγμή ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μπύρα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 17,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων με λεβάντα 22μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα Λεβάντα, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 22 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 2,45 €

Nivea roll-on men protect & care 50ml

Το Nivea roll-on men protect & care 50ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να προστατεύσει το δέρμα του και να το φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει προστασία κατά των μυρωδιών και προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα, το Nivea roll-on men protect & care 50ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο άνδρα που νοιάζεται για την εμφάνισή του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα αίσθημα φρεσκάδας και προστασίας όλ?
Τιμή 2,56 €

Agros χυμός μπανάνα 1lt

Φρουτοποτό Μπανάνα

Συστατικά: Νερό, πουρές μπανάνας 20%, ζάχαρη, χυμός λεμονιού. Αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ.

Τιμή 1,12 €

Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt

Το Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση του σπιτιού σας. Με άρωμα λεμονιού που αναζωογονεί το περιβάλλον, αφήνει τα επιφανειακά καθαρά και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον!
Τιμή 3,12 €