• SNOW ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4ΠΛΟ 2Φ ΛΕΥΚΟ
  • SNOW ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4ΠΛΟ 2Φ ΛΕΥΚΟ

SNOW ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4ΠΛΟ 2Φ ΛΕΥΚΟ

47926
8028696278017
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Αφρός ξυρίσματος NIVEA 200ml για ευαίσθητο δέρμα. Η τέλεια λύση για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αποκτήστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας κάθε φορά που ξυρίζεστε. Απολαύστε την ποιότητα και τη φροντίδα που προσφέρει η NIVEA για το δέρμα σας. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος.
Τιμή 3,14 €

Tns τσαντα θερμος 28x18x22cm coolb-28

Η Tns τσάντα θερμός 28x18x22cm coolb-28 είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τις διαστάσεις της να την κάνουν πρακτική για κάθε χρήση, είναι ο απαραίτητος σύντροφος για τις εκδρομές σας. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Tns τσάντα θερμός και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει.
Τιμή 4,30 €

ΠΕΤΣΕΤΑ LAVETES WHITE 100% BAΜΒAKI (30x30cm) (4τεμ) 480gr.

Η πετσέτα Lavetes White 100% βαμβάκι δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και απαλότητας στην επαφή με το δέρμα σας. Με βάρος 480γρ, η πετσέτα αυτή είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε την τώρα!
Τιμή 2,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Maggi noodles με μανιτάρια 59,2gr

Έτοιμο γεύμα της εταιρίας Maggi, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Θα σας λύσει τα χέρια ειδικά τις ημέρες που θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και νόστιμο και παράλληλα θέλετε να απολαύσετε το φαγητό της αρεσκείας σας.

Τιμή 0,77 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €