• 7 DAYS ΚΡΟΥΑΣΑΝ (3x70gr.) - (ΒΕΡΙΚΟΚΟ)
  • 7 DAYS ΚΡΟΥΑΣΑΝ (3x70gr.) - (ΒΕΡΙΚΟΚΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα της7 Days

7 Days κρουασάν με βερίκοκο 3x70gr

49321
7622201393656
1,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Serenata κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο 50gr

Το Serenata κρουασάν πραλίνας είναι ένα νόστιμο γλυκό κρουασάν με γέμιση πραλίνας, ιδανικό για ένα γλυκό σνακ ή πρωινό επιδόρπιο. Κάθε κρουασάν ζυγίζει 50γρ και είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε με έναν καφέ ή ένα τσάι. Απολαύστε το υπέροχο γεύση και την τραγανή υφή του Serenata κρουασάν πραλίνας!

Τιμή 0,45 €

Bonjour κρουασάν μπανάνα 150gr

Το "Bonjour κρουασάν μπανάνα 150γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 150 γραμμάρια και πιθανώς με γέμιση μπανάνας.

Τιμή 1,10 €

Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr

Κρουασάν φούρνου με γέμιση πραλίνας φουντουκιού από την Bonjour με προέλευση από την Δράμα, με φύλλο που δεν τρίβεται στο στόμα.

Τιμή 1,10 €

Karuzo κρουασάν σοκολάτα 82gr

Το Karuzo κρουασάν σοκολάτα 82gr είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε τη γεύση της σοκολάτας σε κάθε δαγκωνιά. Με λεπτή γλυκιά γέμιση σοκολάτας και τραγανή υφή, αυτό το κρουασάν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν πρωινό σνακ, σαν ενέργεια για την εργασία σας ή απλά ως γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Ανακαλύψτε τη μαγεία της σοκολάτας με το Karuzo κρουασάν σοκολάτα 82gr!
Τιμή 0,76 €

Chipicao κρουασάν με κακάο 60gr

Το Chipicao κρουασάν 60gr με κακάο είναι ένα λαχταριστό γεύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την απίστευτη γεύση του κακάο και την τραγανή υφή του κρουασάν, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Αποκτήστε το Chipicao κρουασάν 60gr τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ηλιέλαιο 5lt

Αυτό το προϊόν είναι ένα ηλιέλαιο υψηλής ποιότητας που παράγεται από την Arion Food. Έρχεται σε δοχείο 5 λίτρων και είναι ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία αυτού του αγνού ηλιελαίου στα αγαπημένα σας πιάτα.

Τιμή 10,36 €

7 Days bake rolls με πίτσα 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €

Χαρτοπετσετα εστιατοριου λευκη 28x28cm 4x420τεμ

Η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου 28x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, θα νιώσετε άνετα και καθαροί καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε το φαγητό σας, αφού η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 420 τεμαχίων και απολαύστε κάθε γεύμα με άνεση και στυλ.
Τιμή 8,78 €