• Trik κράκερ salted sticks 95gr
  • Trik κράκερ salted sticks 95gr

Trik κράκερ salted sticks 95gr

50043
8600462041942
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

My popcorn ποπ κορν με τυρί cheddar 200gr

Απολαύστε την τέλεια συνδυαστική γεύση του My Popcorn ποπ κορν με τυρί cheddar 200gr. Μια νόστιμη επιλογή που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε.
Τιμή 3,16 €

Extra σνακ με φυστίκι 85gr

Το Extra σνακ με φυστίκι 85gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την τραγανή υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο, στο πάρκο, ή όπου αλλού επιθυμείτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια λιχουδιά που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Μέλκα υπερλευκαντικό-ενισχυτικό πλύσης 350gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας Μέλκα ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δε συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 1,53 €

Tulip καραμέλες τσάρλεστον με τριαντάφυλλο 400gr

Οι καραμέλες Tulip τσάρλεστον με τριαντάφυλλο είναι γλυκά που περιέχουν το αρωματικό άνθος τριαντάφυλλου στη γεύση τους. Ο τριαντάφυλλος είναι γνωστός για το χαρακτηριστικό του λουλουδένιο άρωμα και τη γλυκιά γεύση του. Συνήθως, χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, στην παρασκευή αρωματικών προϊόντων, και σε διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.

Τιμή 2,80 €

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €