• NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ  - 1
  • NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Αφρός ξυρίσματος NIVEA 200ml για ευαίσθητο δέρμα. Η τέλεια λύση για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αποκτήστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας κάθε φορά που ξυρίζεστε. Απολαύστε την ποιότητα και τη φροντίδα που προσφέρει η NIVEA για το δέρμα σας. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος.
40173
4005808222667
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Select τετραδιο σπιραλ 3 θεματων 17x25

Το τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων 17x25 της εταιρίας Select είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους μαθητές και φοιτητές που αναζητούν ένα πρακτικό και λειτουργικό τετράδιο για τις σημειώσεις τους. Με τις σταθερές σπιράλ και το μέγεθος 17x25, αυτό το τετράδιο προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση του καθημερινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τετράδιο που θα σας συνοδεύει παντού και θα κάνει τις σημειώσεις σας πιο οργανωμένες και εύκολε?
Τιμή 2,87 €

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ olivia (403)(22.5cm)

Το μαχαίρι φαγητού Olivia (403)(22.5cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, το μαχαίρι αυτό θα σας βοηθήσει να κόψετε και να ψιλοκόψετε φαγητά με άνεση και ακρίβεια. Η λεπτή λεπίδα του είναι ιδανική για κάθε είδους τροφή, ενώ η εργονομική λαβή του εξασφαλίζει άνετη χρήση. Αποκτήστε το μαχαίρι φαγητού Olivia τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει πο
Τιμή 1,49 €

ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ 11gr. - (ΧΡΥΣΟ)

Το ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ 11gr. - (ΧΡΥΣΟ) είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του ηλεκτρονικού καπνίσματος. Με το εκλεπτυσμένο χρυσό χρώμα του, αποπνέει πολυτέλεια και στυλ. Είναι ο τέλειος τρόπος για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ 11gr. - (ΧΡΥΣΟ) σήμερα και να αναδείξετε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x22cm 25lt

Αυτό το πλαστικό ορθογώνιο κουτί αποθήκευσης της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 50x33x22cm και χωρητικότητα 25lt, αυτό το κουτί προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα σας με ασφάλεια και ευκολία. Η ενσωματωμένη λαβή του κάνει εύκολο τον μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που θα φέρει στον χώρο σ
Τιμή 9,14 €

Ποδια εμπριμε φροτε 60x76cm artist

Η πιο κομψή και μοντέρνα επιλογή για το σπίτι σας! Αυτό το Ποδιά εμπριμέ φροτέ 60x76cm artist θα δώσει μια άποψη πολυτέλειας και στυλ στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για κάθε σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 2,80 €

Schwarzkopf palette toner ξανθό πλατινέ 150ml

Ανανεώνει το ξανθό πλατινέ, εξουδετερώνοντας τους κίτρινους τόνους.

Ξεβγάζεται. Διαρκεί έως 8 λουσίματα.

Απόχρωση κατάλληλη για ξανοιγμένα μαλλιά έως ξανθό μεσαίο.

Το χρωματικό αποτέλεσμα και η διάρκεια εξαρτώνται από τη βάση και την κατάσταση των μαλλιών.

Τιμή 2,96 €

Ήλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr

Το Ηλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με το μοναδικό του μύλο, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα του πιπεριού σε κάθε δοσολογία. Αφήστε τις γεύσεις να εκραγούν στο στόμα σας με το Ηλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr.
Τιμή 2,52 €

Gliss σαμπουάν supreme length 400ml

Αναγκάζεστε να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε μήνα γιατί είναι ταλαιπωρημένα; Υποφέρετε από λιπαρές ρίζες; Για τη βελτίωση και τη διατήρηση της ποιότητας των μακριών μαλλιών σας, χρειάζεται ένα ειδικό σύστημα περιπόίησης.Η σειρά GLISS SUPREME LENGTH προσφέρει: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΡΙΖΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ KERATIN SERUM + MICROREPAIR- LIPIDS Η σύνθεσή του με MICROREPAIR- LIPIDS και PEONY ESSENSE αφαιρεί τα υπολείματα λιπαρότητας από τη ρίζα και επανορθώνει τις κατεστραμένες άκρες.

Τιμή 3,10 €