• NIVEA BODY LOTION 400ML ROSE
  • NIVEA BODY LOTION 400ML ROSE

NIVEA BODY LOTION 400ML ROSE

50546
4006000086194
5,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns φωτακι νυκτος d2323

Το Tns φωτάκι νυκτός d2323 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις νυκτερινές σας δραστηριότητες. Με τη λάμπα LED χαμηλής κατανάλωσης, προσφέρει φωτεινότητα που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Επιπλέον, ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε διακόσμηση. Αποκτήστε το Tns φωτάκι νυκτός d2323 τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον ύπνο σας!
Τιμή 1,00 €

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12

Το ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την απόλυτη διαφάνεια που προσφέρει, σας επιτρέπει να βλέπετε τα τρόφιμα σας χωρίς την ανάγκη να ανοίγετε το καπάκι. Είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ!
Τιμή 3,20 €

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ BAMBOO 100τεμ.(12cm)(9412)

Αποκτήστε τώρα τις οδοντόγλυφιδες bamboo 100τεμ. (12cm)(9412) και ανανεώστε την πρωινή σας περιποίηση με ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον. Η φυσική υλικό του bamboo προσφέρει μια φρέσκια αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής, ενώ η διάρκειά του είναι εγγυημένη για πολλές χρήσεις. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθάνεστε ανανεωμένοι κάθε μέρα!
Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Τυρολέζα φάβα κομμένη 500gr

Φάβα της εταιρείας Τυρολέζα, η οποία είναι ιδιαίτερα πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, που την καθιστούν ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας.

Τιμή 1,37 €

Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι λευκή

Η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και δροσερά. Με το λευκό της χρώμα, προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και τάξης στο ψυγείο σας. Ιδανική για την αποθήκευση φρούτων, λαχανικών, κρεάτων και γενικά οποιουδήποτε τρόφιμου, η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε μέ?
Τιμή 1,11 €

Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ

Το Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την απόλυτη απορροφητικότητα, θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Proson και απολαύστε την πραγματική ποιότητα!
Τιμή 3,53 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,94 €