• TNS ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΥ - (XC-19A-TOOL) - (32-950-0836) Tns - 1
  • TNS ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΥ - (XC-19A-TOOL) - (32-950-0836) Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΥ - (XC-19A-TOOL) - (32-950-0836)

Η TNS ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΥ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την αποθήκευση των λαστιχων σας. Με την εγκατάστασή της, μπορείτε να οργανώσετε το χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Η ανθεκτική κατασκευή της εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός της θα δώσει μια μοναδική νότα στον χώρο σας. Μην αφήνετε τα λάστιχα σας ακάλυπτα, αποκτήστε τώρα την TNS ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΥ και αναβαθμίστε την οργάνωση σας!
37458
5204558365085
1,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

SNACKY ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΧΟΙΡΙΝΟ 200gr

Απολαύστε το νόστιμο SNACKY ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΧΟΙΡΙΝΟ 200gr και αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν! Με εκλεπτυσμένη γεύση χοιρινού, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ των γευμάτων σας ή ως συνοδευτικό σε μια κρύα μπύρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,65 €

Κύκλωψ καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων μικρό 25x10cm

Το καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων Κύκλωψ μικρού μεγέθους 25x10cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον φούρνο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με το Κύκλωψ καπάκι, μπορείτε να προστατέψετε τα φαγητά σας από τις σπλάτες και τις εκρήξεις μικροκυμάτων, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση τους. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε εύκολα και γρήγορα μαγειρεμένα φαγητά με τον φούρνο μικροκυμάτων σας!
Τιμή 1,58 €

Μείγμα για σαλέπι κλασικό 100gr

Σαλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Μπαγκατζούνης. Στο σαλέπι αποδίδονται θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς περιέχει αραβίνη, τραγακανθίνη και πολύ άμυλο το οποίο όταν διαλύεται στο νερό δημιουργεί ένα πυκνόρρευστο υγρό. Ημιδιάφανο, θερμαντικό ρόφημα που μαλακώνει τον λαιμό, λειτουργεί ως αποσυμφορητικό του αναπνευστικού και ανακουφίζει το στομάχι. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες αλλά δεν περιέχει τεΐνη ή καφεΐνη, οπότε είναι κατάλληλο και για τα παιδιά, μπορείτε ακόμη να το καταναλώσετε και πριν από τον ύπνο. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 100gr.

Τιμή 5,42 €

Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml

Αφρόλουτρο Lux Alluring Cashmere 560ml - Αφεθείτε σε μια απαλή αγκαλιά από κασμίρ και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και αίσθησης. Με το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του κασμίρ να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ακαταμάχητα ελκυστικοί. Αποκτήστε το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο τώρα και ζήστε μια εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,16 €

Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή cornflower με β5 με αντλία 300ml

Το Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή cornflower με β5 είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα και την αντλία 300ml, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 1,24 €