• SERAL ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΒΟΥΤΑΝΙΟΥ 190gr
  • SERAL ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΒΟΥΤΑΝΙΟΥ 190gr

SERAL ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΒΟΥΤΑΝΙΟΥ 190gr

42546
5207197011016
1,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 9cm (100τεμ.) - (BKCP-9/100)

Τα TNS φορμάκια χαρτίνα 9cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε την τάξη στον χώρο σας. Με ποιότητα και αντοχή στη χρήση, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα αντικείμενα σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα κλικ!
Τιμή 0,81 €

ΣΧΟΙΝΙ ΡΟΥΧΩΝ 20m - (ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ)

Ανακαλύψτε το νέο σχοινί ρούχων 20m - (Συρματίνο) και δώστε στο στυλ σας μια νέα διάσταση. Με ανθεκτικό συρματίνο υλικό και μήκος 20 μέτρων, αυτό το σχοινί είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 1,22 €
Καπακι πομπε 100τεμ για χαρτινo 14-16oz 90mm
Περιορισμένη προσφορά!

Καπακι πομπε 100τεμ για χαρτινo 14-16oz 90mm

Το καπάκι πομπέ 100τεμ για χαρτίνο 14-16oz 90mm της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ! Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του και την άριστη εφαρμογή στο ποτήρι, θα σας παρέχει την απόλυτη απόλαυση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία καφέ!
Κανονική τιμή 1,60 € Τιμή 1,52 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚ/ΤΑ

Τα τσοχάκια αυτοκινήτων είναι η τέλεια προσθήκη στο αυτοκίνητό σας. Με εκλεπτυσμένο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα προσφέρουν άνεση και στυλ στο χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας με ένα απλό βήμα!
Τιμή 1,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού πράσινο μήλο 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα φυστίκια Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ ή ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,86 €

Mastiqua ανθρακούχο νερό με μαστίχα 330ml

Φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο.

Η μαστίχα που παράγεται στη νότια Χίο δίνει το άρωμα, τις εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες και τη φρεσκάδα της στο ανθρακούχο νερό. Το MASTIQUA έχει υπέροχη γεύση, χωνευτικές ιδιότητες, συνοδεύει άριστα τον καφέ, ταιριάζει ευχάριστα με το φαγητό και μπορεί να αποτελέσει ένα εναλλακτικό δροσιστικό ποτό που τονώνει, αναζωογονεί και ενισχύει την αίσθηση της ευεξίας.

Τιμή 1,48 €

Multy σπόγγος μπάνιου ozofine διπλής όψης

Ο Multy σπόγγος μπάνιου ozofine διπλής όψης της εταιρίας Multy είναι η ιδανική επιλογή για μια απολαυστική εμπειρία στο μπάνιο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την διπλή όψη που προσφέρει, σας εξασφαλίζει τον καλύτερο καθαρισμό και απαλότητα στο δέρμα σας. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και τα μικρόβια, ενώ ταυτόχρονα αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και αναζωογονημένο. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο μπάνιου ozofine σήμερα και απολαύστ
Τιμή 0,47 €