• TNS ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 9cm (100τεμ.) - (BKCP-9/100)
  • TNS ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 9cm (100τεμ.) - (BKCP-9/100)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 9cm (100τεμ.) - (BKCP-9/100)

Τα TNS φορμάκια χαρτίνα 9cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε την τάξη στον χώρο σας. Με ποιότητα και αντοχή στη χρήση, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα αντικείμενα σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα κλικ!
41388
5204558458114
0,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pellto lov oat μπαρα 50gr, ταχινι, μελι, πορτοκαλι & κακαο

Η Pellito Lov Oat μπάρα 50gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ταχινιού και του μελιού με τη γλυκιά γεύση του πορτοκαλιού και του κακάο. Μια απόλαυση για τις αισθήσεις που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τώρα την Pellito Lov Oat μπάρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,84 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1lit (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

Το αυθεντικό κόκκινο ξύδι 1 λίτρου (6 βαθμών) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή νότα γεύσης στα πιάτα σας. Με την εγγύηση ποιότητας από την εταιρία, αυτό το ξύδι θα ενισχύσει τις γεύσεις και θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

Ζαχαριέρα 280ml

Η Ζαχαριέρα 280ml είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τη ζάχαρη σας φρέσκια και ξηρή. Με το μοναδικό σχεδιασμό της, θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη Ζαχαριέρα 280ml τώρα και απολαύστε την ευκολία και το στυλ που προσφέρει!
Τιμή 2,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια sour tubes 90gr

Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TUBES 90GR ΕΛ. Με την τέλεια ισορροπία γλύκου και ξινού, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κατακτήσουν με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους για ακόμα περισσότερη απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TUBES!
Τιμή 0,84 €

Ινδία σκόρδο τριμμένο βάζο 45gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €
Γιώτης μαγιά στιγμής 3x8gr Γιώτης μαγιά στιγμής 3x8gr
Περιορισμένη προσφορά!

Γιώτης μαγιά στιγμής 3x8gr

Δεν χρειάζεται να διαλυθεί στο νερό. Ανακατεύεται κατευθείαν με το παρασκεύασμα.

Κανονική τιμή 1,07 € Τιμή 1,01 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Γκρέκα τριφτή τομάτα 400gr

Η τριφτή τομάτα ΓΚΡΕΚΑ αποτελείται από τις πιο ζουμερές, κόκκινες και ώριμες τομάτες. Ιδανική για σάλτσες, λαδερά, κοκκινιστά αγαπημένα πιάτα.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών

Τιμή 0,92 €