• ΣΧΟΙΝΙ ΡΟΥΧΩΝ 20m - (ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ)
  • ΣΧΟΙΝΙ ΡΟΥΧΩΝ 20m - (ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ)

ΣΧΟΙΝΙ ΡΟΥΧΩΝ 20m - (ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ)

Ανακαλύψτε το νέο σχοινί ρούχων 20m - (Συρματίνο) και δώστε στο στυλ σας μια νέα διάσταση. Με ανθεκτικό συρματίνο υλικό και μήκος 20 μέτρων, αυτό το σχοινί είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
36720
5203642114127
1,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 56108 ποτηρι γυαλινο λικερ mini 4cl 12τεμ

Το Uniglass 56108 ποτήρι γυαλίνο λικέρ mini 4cl 12τμχ είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ποτά. Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα προσθέσει μια ιδιαίτερη νότα στην στιλάτη σας συλλογή ποτηριών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με γοητεία και κομψότητα.
Τιμή 4,00 €

ΕΥΡΗΚΑ BLACK CARE 1,52lit

Η ΕΥΡΗΚΑ BLACK CARE 1,52lit είναι το τέλειο προϊόν που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα προϊόντα σας πάντα καθαρά και λαμπερά. Με την υψηλή του ποιότητα και αποτελεσματικότητα, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς αυτό το προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα αποτελέσματα να μιλήσουν από μόνα τους!
Τιμή 6,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Oscar κουβερτούρα γάλακτος 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη easy cut 50m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 4,74 €

Ομοσπονδία ντολμαδάκια 280gr

Ντολμαδάκια της εταιρείας Ομοσπονδία από αμπελόφυλλα γεμισμένα με ρύζι. Χωρίς συντηρητικά.

Συστατικά: Ρύζι μαγειρεμένο 65%, αμπελόφυλλα 15%, νερό, ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ 10%, κρεμμύδι, άνηθος, δυόσμος, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.

Τιμή 2,13 €

Bona Vita crunchy musli με φράουλα 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,42 €