• -0,08 €
  • Καπακι πομπε 100τεμ για χαρτινo 14-16oz 90mm
  • Καπακι πομπε 100τεμ για χαρτινo 14-16oz 90mm

Καπακι πομπε 100τεμ για χαρτινo 14-16oz 90mm

Το καπάκι πομπέ 100τεμ για χαρτίνο 14-16oz 90mm της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ! Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του και την άριστη εφαρμογή στο ποτήρι, θα σας παρέχει την απόλυτη απόλαυση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία καφέ!
25924
5210012002670
1,52 €
1,60 €
Έκπτωση -0,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα 250ml

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ 250ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση της. Απολαύστε τη φρεσκάδα και το αρωματικό της χαρακτήρα, και ανακαλύψτε την απόλαυση του καλού κρασιού. Αποκτήστε τη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,19 €

Μετεωρα λεμονι χυμος αρτυμα 2lt

Μετεωρα λεμονι χυμος αρτυμα 2lt είναι ο απόλυτος τρόπος για να αναζωογονήσετε τις αισθήσεις σας και να απολαύσετε τη φρεσκάδα του γνήσιου λεμονιού. Με την ανεπανάληπτη γεύση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, αυτός ο χυμός δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον σε κάθε περίσταση.
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy σφουγγαρίστρα aquablue κίτρινη-μπλε

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,30 €

Orzene beer σαμπουάν για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν ενυδάτωσης & λάμψης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Έλαιο Ελιάς για την ενυδάτωση και στη θρέψη των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €
Dove αφρόλουτρο gentle pamper 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο gentle pamper 720ml

Αφρόλουτρο DOVE 720ml - (GENTLE PAMPER) - Απολαύστε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας με το αφρόλουτρο DOVE Gentle Pamper. Η μοναδική φόρμουλα του αφρόλουτρου αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η απαλή του μυρωδιά ξυπνά τις αισθήσεις σας. Κάντε το καθημερινό ντους σας μια ευχάριστη εμπειρία με το αφρόλουτρο DOVE Gentle Pamper. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την πολυτέλεια της φροντίδας της DOVE.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & λεβάντα 500ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και λεβάντα, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του μωρού σας, αφήνοντας χαλαρωτικό άρωμα που το βοηθά να κοιμάται καλύτερα! Δεν προκαλεί δάκρυα. Φυσικό pH 5,5.

Τιμή 2,96 €

Spark υγρό πιάτων μασσαλίας 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Spark δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 5,60 €