• Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml Syoss - 1
  • Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml Syoss - 2
  • Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml Syoss - 1
  • Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml Syoss - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
37141
42271642
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml

Δώστε στις μπούκλες σας την ελαστικότητα που χρειάζονται με το Garnier Fructis αφρό 200ml. Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας και δημιουργήστε μοναδικά και λαμπερά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το look σας!
Τιμή 7,04 €

WELLAFLEX ΛΑΚ MEN n.5 MEGA SPRAY 250ml

Η Wellaflex προσφέρει το λακ Men n.5 Mega Spray 250ml για άνδρες που θέλουν να διατηρήσουν το χτένισμά τους αψεγάδιαστο όλη μέρα. Με άρωμα που ξεχωρίζει και δυνατό κράτημα, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να εντυπωσιάζει σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 3,37 €
Syoss hair spray ceramide 400ml  - 1 Syoss hair spray ceramide 400ml  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray ceramide 400ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling SYOSS προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Κανονική τιμή 5,30 € Τιμή 4,18 €
  • -1,12 €
  • -1,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Bona Vita choco balls 375gr

Τα "Bona Vita choco balls 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού που περιέχει σφαιρίδια με σοκολάτα. Τα choco balls είναι μικρά σφαιρίδια δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας.

Τιμή 2,42 €

Κάλας αλάτι κλασικό 750gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 2,02 €

Agros χυμός ρόδι 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ρόδι το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά και κυρίως πολυφαινόλες σε υψηλότερα επίπεδα από όλους τους άλλους χυμούς φρούτων. Τα αντιοξειδωτικά αυτά παρέχουν καρδιοπροστατευτικά οφέλη, όπως η μείωση της LDL χοληστερόλης. 

Τιμή 1,39 €

Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr

Το Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Endless χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αγοράστε το Endless χαρτί υγείας σήμερα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Endless.
Τιμή 18,04 €