• ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (302)(21cm)
  • ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (302)(21cm)

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (302)(21cm)

42434
5209800090562
1,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΑΛΤΟΘΗΚΗ LINEA (60x125cm)

Η παλτοθήκη LINEA (60x125cm) είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των παλτών σας. Με τις λειτουργικές της δυνατότητες και το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα δώσει μια αίσθηση τάξης και στυλ στο χώρο σας. Μην αφήσετε τα παλτά σας ακατάστατα πια, αποκτήστε την παλτοθήκη LINEA σήμερα και απολαύστε μια οργανωμένη και καλαίσθητη εμφάνιση στο σπίτι σας.
Τιμή 2,32 €

ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άριστη λειτουργικότητά του, το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ για μια άνετη και εύκολη εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,17 €

ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr. - (ΒΑΝΙΛΙΑ)

Η τραγανή γκοφρέτα ROSHEN WAFERS SANDWICH σε γεύση βανίλιας είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας καταπλήξει. Με την τραγανή υφή της γκοφρέτας και την εκλεπτυσμένη γεύση της βανίλιας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 142gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Oreo μπισκότα με βανίλια 3x154gr

Μπισκότα κακάο με γέμιση (29%) κρέμα με άρωμα βανίλια. Το πρώτο μπισκοτάκι κατασκευάστηκε από την εταιρεία NABISCO (έναν μεγάλο φούρνο αρτοποιίας) που εδραζόταν στη Νέα Υόρκη στην τότε Δυτική 15η οδό, που σήμερα ονομάζεται οδός OREO (Oreo Way).

Τιμή 4,10 €

Catisfactions ξηρά τροφή για γάτες με γεύση σολωμού 60gr

Γεμιστή κροκέτα με τραγανό εξωτερικό περίβλημα και γέμιση σολομού:

- Χωρίς τεχνητά αρώματα

- Με λιγότερο από 2 θερμίδες ανά κροκέτα

- Με βιταμίνες και μεταλλικά άλατα

Τιμή 1,83 €

Whiskas γατοτροφή duo κρεατικά 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή duo κρεατικά 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκα κρεατικά συστατικά και μια μοναδική συνταγή, η γατοτροφή Whiskas θα κάνει τη γάτα σας να νιώθει ευχαριστημένη και ευτυχισμένη. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να απολαύσει την υψηλή ποιότητα της Whiskas γατοτροφής duo κρεατικά 4x85gr.
Τιμή 2,50 €

Viva χυμός με βύσσινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση βύσσινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,31 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης διπλότοιχο (DW) κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml ή 8oz. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε καφέ χρώμα ατύπωτο και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,38 €