• LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,8gr.) - (FOREST FRUIT)
  • LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,8gr.) - (FOREST FRUIT)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,8gr.) - (FOREST FRUIT)

42009
7310390855108
2,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΜΗΛΟΞΥΔΟ 340ml (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

Το μηλόξυδο 340ml (6 βαθμούς) είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανεπανάληπτη ποιότητα και γεύση της εταιρίας μας, αυτό το μηλόξυδο θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα και συνταγή σας. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το μηλόξυδο μας! Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση και την ποιότητα!
Τιμή 0,87 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

Το στρογγυλό τάψι WOODSTONE δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας στο σπίτι σας. Με διάμετρο 28 εκατοστά και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το τάψι είναι ιδανικό για την παρασκευή και σερβίρισμα φαγητών σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Η ποιότητα κατασκευής του WOODSTONE τάψι θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 12,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Ristora ζαχαρίνη light 60τεμ

Η ζαχαρίνη "Ristora Light" 60 τεμάχια πιθανόταν να είναι ένα είδος τεχνητού γλυκαντικού που παράγεται από την εταιρεία Ristora. Η ζαχαρίνη είναι ένα γνωστό τεχνητό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται για να προσδώσει γλυκό γεύση σε τρόφιμα και ποτά χωρίς να περιέχει θερμίδες.

Τιμή 1,34 €

Ωμέγα νισεστές 425gr

Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες κ. ά. Χρησιμοποιείται επίσης στην επικάλυψη των τροφίμων (ψαρι, κοτοπουλο κ. ά.).

Τιμή 1,15 €
Mentos drink χωρίς ανθρακικό με λεμόνι και μέντα 240ml Mentos drink χωρίς ανθρακικό με λεμόνι και μέντα 240ml
Περιορισμένη προσφορά!

Mentos drink χωρίς ανθρακικό με λεμόνι και μέντα 240ml

Ανανεωτική γεύση λεμονάδας και μέντας σε ένα αναψυκτικό χωρίς ανθρακικό. Απολαύστε τη δροσιστική αίσθηση του Mentos drink σε κάθε γουλιά. Ιδανικό για όσους αναζητούν μια ελαφριά και αναζωογονητική γεύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Κανονική τιμή 0,86 € Τιμή 0,85 €
  • -0,01 €
  • -0,01 €

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Τιμή 31,96 €

Topine gel χλωρίνη με λεμόνι 2x750ml

Το ενεργό χλώριο ΤOPINE GEL ULTRA στην παχύρρευστη μορφή GEL, μένει και δρα αποτελεσματικά σε κάθετες επιφάνειες π.χ. λεκάνη τουαλέτας, για εξαιρετικά αποτελέσματα. Καθαρίζει, λευκαίνει και αρωματίζει πλακάκια, νεροχύτες, είδη υγιεινής, επιφάνειες εμαγιέ, φορμάικα, μάρμαρα, και μωσαϊκά. Τώρα, το αγαπημένο άρωμα Λεμόνι, διαθέσιμο σε νέα οικονομική συσκευασία 2L!

Τιμή 3,21 €