• WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)
  • WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

Το στρογγυλό τάψι WOODSTONE δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας στο σπίτι σας. Με διάμετρο 28 εκατοστά και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το τάψι είναι ιδανικό για την παρασκευή και σερβίρισμα φαγητών σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Η ποιότητα κατασκευής του WOODSTONE τάψι θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
40518
5204995009696
12,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ45 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ45 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με την εγγύηση της εταιρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ένα προϊόν που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 3,21 €

ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ riviera (307)(14cm)

Η κουτάλα γλυκού Riviera (307)(14cm) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γλυκό σας δημιουργία. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η κουτάλα γλυκού Riviera είναι ανθεκτική και λειτουργική, κάνοντας την ιδανική επιλογή για κάθε οικιακή κουζίνα. Αποκτήστε τώρα τη δική σας κουτάλα γλυκού Riviera και απολαύστε κάθε γεύση με στυλ!
Τιμή 0,67 €

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καλοψημένου κρέατος. Με το μήκος των 22.70cm και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε το κρέας σας με άνεση και ακρίβεια. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση του riviera θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera τώρα και απολαύστε τις απολαύσεις του κρέατος όπως ποτέ άλλοτε!
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr

Το Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκλεκτή ποιότητα της εταιρίας Macao, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αναδείξτε τις γεύσεις και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,24 €

Γαία κάπαρη 105gr

Η Γαία κάπαρη σε συσκευασία 105γρ είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει μικρά καπαρόκοκκα που έχουν το χαρακτηριστικό τους απλό και ευχάριστο άρωμα. Οι κάπαρες χρησιμοποιούνται συχνά στη μεσογειακή κουζίνα για να προσθέσουν γεύση και αρώματα σε διάφορες συνταγές, όπως σαλάτες, πάστες, ορεκτικά και πιάτα με ψάρια.

Τιμή 1,46 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη αμυγδαλιάς σακούλα 1lt

Το Farcom arlem κρεμοσαπουνο 1lt doypack ανθη αμυγδαλιασ είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι μετά από κάθε χρήση. Η απαλή του σύνθεση με ανθη αμυγδάλου θα απαλύνει την επιδερμίδα σας και θα την αφήσει ενυδατωμένη και απαλή. Αποκτήστε το Farcom arlem κρεμοσαπουνο τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημερινά.
Τιμή 2,09 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών No1 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μαύρη απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €