• Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 1
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 2
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 3
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 4
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 5
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 1
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 2
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 3
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 4
  • Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm Fest - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

14074
5202260028632
31,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ρηχή κατσαρόλα της εταιρείας Fest, με διάμετρο 28εκ. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, ένα υλικό ελαφρύ, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά και πολύ γρήγορο στο ζέσταμα. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση για να μην κολλάει το φαγητό στον πάτο της κατσαρόλας. Για να διατηρήσετε άθικτη την επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε την κατσαρόλα να κρυώσει πριν την καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι. Επιπλέον, είναι συμβατή με ηλεκτρικές εστίες, εστίες αερίου και κεραμικές εστίες. Χάρη στο υλικό της, η κατσαρόλα είναι κατάλληλη και για μαγείρεμα στον φούρνο.

  • Διάμετρος: 28cm
  • Εσωτερική Επίστρωση: Αντικολλητική
  • Συμβατότητα Εστίας: Αερίου, Ηλεκτρική, Κεραμική
  • Κατάλληλη για Φούρνο
  • Πλένεται στο Πλυντήριο Πιάτων

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava γάστρα οβάλ εμαγιέ με καπάκι 42x32x11cm

Γάστρα οβάλ με εμαγιέ επίστρωση και καπάκι. Η εμαγιέ γάστρα είναι ένα ιδανικό σκεύος για μαγείρεμα στο φούρνο, καθώς είναι ένα υλικό το οποίο θερμαίνεται γρήγορα και ψύχεται αργά διατηρώντας το μαγειρεμένο φαγητό ζεστό για περισσότερο χρόνο. Διανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα κατά το ψήσιμο. Επιπλέον, έχει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα, στις υψηλές θερμοκρασίες, είναι ελαφριά και εύκολη στο καθάρισμα. Είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 17,78 €

Nava terrestrial κατσαρόλα βαθιά από αλουμίνιο αντικολλητική 6lt 26cm

Η κατσαρόλα Nava terrestrial είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικιακό σας μαγείρεμα. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζετε εύκολο καθάρισμα και μαγείρεμα χωρίς να κολλάει τίποτα. Η μεγάλη χωρητικότητα των 6 λίτρων σας επιτρέπει να ετοιμάζετε μεγάλες ποσότητες φαγητού γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την Nava terrestrial κατσαρόλα τώρα!
Τιμή 37,90 €

Fest flow ταβάς στρόγγυλος με γυάλινο καπάκι Νο28

Ο στρογγυλός τάβας FEST FLOW με γυάλινο καπάκι Νο 28 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την λειτουργικότητά του. Με εκλεπτυσμένο design και ανθεκτική κατασκευή, αυτός ο τάβας θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Τιμή 29,48 €

Nava misty καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm

Το Nava misty καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm της εταιρίας είναι η ιδανική λύση για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το εκθαμβωτικό γυαλί, θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 4,32 €

Nava terrestrial καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm

Το Nava terrestrial καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και γευστική με το Nava terrestrial καπάκι!
Τιμή 5,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava terrestrial μαχαίρια τυριού ατσάλινα 4τεμ

Το σετ μαχαιριών της εταιρείας Nava με μήκος λεπίδας 12cm, είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα, καθώς καλύπτει τις ανάγκες σας στην προετοιμασία φαγητού και κοπής των τροφίμων σας. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Τιμή 3,37 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €

Βίκος grapefruit pink 330ml

Η αναζωογονητική γεύση του Βίκος grapefruit pink 330ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Απολαύστε το δροσιστικό αυτό ποτό και αφήστε το να σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,64 €

Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ

Το Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την απόλυτη απορροφητικότητα, θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Proson και απολαύστε την πραγματική ποιότητα!
Τιμή 3,21 €