• SOFTCARE ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2ΦYΛΛΑ 760gr.
  • SOFTCARE ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2ΦYΛΛΑ 760gr.

SOFTCARE ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2ΦYΛΛΑ 760gr. - (GIGA)

41872
5204518400221
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY)

Ξεκινάτε το ταξίδι σας στην αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και ηρεμίας με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY). Η μοναδική σύνθεση αυτού του αρώματος σας ταξιδεύει στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, αφήνοντας σας να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Αφεθείτε στη μαγεία του θαλάσσιου κόσμου και ανακαλύψτε την εσωτερική σας γαλήνη με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY).
Τιμή 4,59 €

Καπακι pet για μπωλ σαλατας διαφανες 50τεμ prepac dl-190

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το καπάκι pet για μπωλ σαλάτας διαφανές 50 τεμάχια prepac dl-190! Ιδανικό για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των σαλατών σας και να δώσετε μια μοντέρνα νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την κομψότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 7,22 €

Σκευος στρογγυλο σαλατας pet 1000ml 50τεμ μαυρο ft-120

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το σκεύος σαλάτας που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Με χωρητικότητα 1000ml και σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, το σκεύος αυτό είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg

Το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg της εταιρίας Luxe είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λεκέδες και τη βρωμιά από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων και να μετατρέψετε το πλύσιμο των πιάτων σας σε μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 0,47 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με φρεσκάδα αγρού 1lt

ΕΝΤΟΝΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ! Το Fabuloso απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και λεκέδες από λίπη. Η αρωματική σύνθεσή του χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για 24ώρες! Για κουζίνα, μπάνιο, πάτωμα και όλες τις επιφάνειες που πλένονται. Ανώτερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση

Τιμή 1,76 €

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

Endless χαρτί κουζίνας economy 80m 760gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 2,51 €