• Καπακι pet για μπωλ σαλατας διαφανες 50τεμ prepac dl-190  - 1
  • Καπακι pet για μπωλ σαλατας διαφανες 50τεμ prepac dl-190  - 1

Καπακι pet για μπωλ σαλατας διαφανες 50τεμ prepac dl-190

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το καπάκι pet για μπωλ σαλάτας διαφανές 50 τεμάχια prepac dl-190! Ιδανικό για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των σαλατών σας και να δώσετε μια μοντέρνα νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την κομψότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
23273
2327323273
7,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr κριθαροτο λαχανικων

Το Τυρολέζα ετοιμο γεύμα 300gr κριθαρότο λαχανικών της εταιρίας προσφέρει μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για ένα γρήγορο γεύμα. Με φρέσκα λαχανικά και πλούσια σε γεύση τυρί, αυτό το προϊόν θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Απολαύστε τη γευστική απόλαυση του Τυρολέζα ενώ εξοικονομείτε χρόνο και προσφέρετε στον εαυτό σας ένα υγιεινό γεύμα.
Τιμή 2,34 €

Σουρωτηρι κωνικο με χειρολαβη inox φ21 170-21

Ανακαλύψτε τον κορυφαίο Σουρωτήρι κωνικό με χειρολαβή inox φ21 170-21 και δώστε νέα διάσταση στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και λειτουργικό design, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα! Μην το χάσετε!
Τιμή 6,54 €

Κορυφαία προϊόντα

ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit - (-0,50€)

Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά και λαμπερή επιδερμίδα με το ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit! Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά και προστατεύει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα υγιές και λαμπερό εμφάνιση! Αγοράστε τώρα και επωφεληθείτε από την εκπληκτική έκπτωση των 0,50€!
Τιμή 2,19 €

Ματίνα μπούκοβο 50gr

Μπούκοβο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 1,29 €

Sea wave πιατάκι τσαγιού SW01CT00

Το Sea wave πιατάκι τσαγιού SW01CT00 είναι ο τέλειος σύντροφος για την απόλαυση του αγαπημένου σας τσαγιού. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτήρι τσαγιού!

Τιμή 0,57 €

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €