• LENOR 567ml 27μεζ.
  • LENOR 567ml 27μεζ.

LENOR 567ml 27μεζ. ΧΡΥΣΟ

50174
8700216316798
2,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ (32gr.x12τεμ.) - (ΚΕΡΑΣΙ 0% ΖΑΧΑΡΗ)

Οι ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ με γεύση ΚΕΡΑΣΙ και 0% ΖΑΧΑΡΗ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Με την απαλή γεύση του κερασιού, αυτές οι καραμέλες θα σας καταπλήξουν με τον απαλό τους χαρακτήρα και την ανεπανάληπτη γεύση τους. Απολαύστε τις χωρίς ενοχές και απολαύστε την γεύση του κερασιού χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 11,44 €

Vileda πετσετακι καθαρισμου ultra fresh 2+1 δωρο

Το Vileda πετσετάκι καθαρισμού Ultra Fresh 2 σε 1 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απορροφητικότητα, αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και απόλυτα καθαρές. Η ειδική του τεχνολογία Ultra Fresh εξασφαλίζει μια μακράς διάρκειας φρεσκάδα και υγιεινή αίσθηση στο περιβάλλον σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 1,00 €

ROSHEN ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 200gr. - (ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ)

Ζελε καραμέλες με φρούτα ROSHEN 200gr. Απολαύστε μια γλυκιά απόλαυση γεμάτη φρουτώδη γεύση με τις καραμέλες ζελέ ROSHEN. Μια απόλυτα αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε την γεύση των φρούτων σε κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε τώρα τις ROSHEN καραμέλες ζελέ και ανακαλύψτε τον κόσμο της γλυκιάς ηδονής!
Τιμή 1,19 €

Sidirela χρωμοπαγιδα με μαλακτικο 12φύλλα

Η Sidirela χρωμοπαγίδα με μαλακτικό 12 φύλλων είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας καθημερινή ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δε θα αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά προβλήματα στις συσκευές σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άμεσα τα απίστευτα αποτελέσματα!
Τιμή 0,76 €

SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ N.4 EXTRA LARGE (14τεμ.)

Οι Sani Pants ακράτειας N.4 Extra Large είναι η ιδανική λύση για εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακράτεια. Με μέγεθος XL και 14 τεμάχια ανά συσκευασία, προσφέρουν άνεση και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ελευθερία κίνησης που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 12,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix αλουμινόχαρτο 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 2,69 €

Παπαδοπούλου μπισκότα digestive 250gr

Τα ξεχωριστά μπισκότα που χρόνια τώρα αγαπάτε για την πλούσια και απολαυστική τους γεύση και θρεπτική αξία. Παρασκευάζονται με αλεύρι ολικής άλεσης και είναι ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή 1,92 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής

Ο κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη χυμολουσία από τα λεμόνια σας. Η διαφάνεια του σας επιτρέπει να δείτε τη διαδικασία στρώσεως του χυμού, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στην προετοιμασία των ποτών σας. Αποκτήστε τον κύκλωψ λεμονοστίφτη μεγάλο διαφανή και απολαύστε φρέσκο χυμό λεμονιού σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,74 €