• WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml
  • WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε άμεσο όγκο στα μαλλιά σας. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ένα αέρινο και φυσικό όγκο που θα διαρκέσει όλη μέρα. Η ειδική φόρμουλα της WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 εξασφαλίζει μέγιστη κράτηση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αναδείξτε το στυλ σας και αποκτήστε εντυπωσιακό όγκο με την WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml!
41559
4064666045030
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) BLUEBERRY ICE 15ML Nicotine FREE

Αποκτήστε το νέο VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Blueberry Ice 15ml χωρίς νικοτίνη και απολαύστε 8000 τζούρες γεύσης! Ανακαλύψτε τη δροσερή γεύση του μπλε μύρου και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 18,54 €

ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ)

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr. σε γυάλινο βαζάκι. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας ταξιδέψει στην ιστορία και τον πολιτισμό της Ινδίας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το γευστικό σας ταξίδι!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκοφρετάκια φουντουκιού μίνι σακούλα 210gr

Τη σοκοφρέτα της ΙΟΝ θα βρείτε και σε συσκευασία μίνι. Ανάλαφρες, τραγανές δόσεις απόλαυσης στο σχολείο, στην τηλεόραση, στο αυτοκίνητο ή ακόμα μαζί με τον καφέ και το τσάι σας. Οι Σοκοφρέτες μίνι διατίθενται σε φάκελο των 210 γραμμαρίων.

Τιμή 3,31 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κεράσι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κεράσι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,13 €

Γλαστροθήκη κρεμαστή No1,2,3,4

Η Γλαστροθήκη κρεμαστή No1,2,3,4 της εταιρίας είναι ο απόλυτος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με το μοντέρνο design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η γλαστροθήκη θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε χώρο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι διακόσμησης που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,60 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο texana 2x160gr

Η Ελληνική σαλάτα Texana της RIO MARE είναι η ιδανική επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και φρέσκα υλικά, αυτή η σαλάτα θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της ποιότητας και της γεύσης που προσφέρει η RIO MARE.

Τιμή 5,13 €