• ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr.
  • ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr.

ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ)

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr. σε γυάλινο βαζάκι. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας ταξιδέψει στην ιστορία και τον πολιτισμό της Ινδίας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το γευστικό σας ταξίδι!
41072
5201861040333
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns ρόμπα γυναικεία μαύρη one size

Η μαύρη ρόμπα γυναικεία one size της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό της, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν βασίλισσα στο σπίτι σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα κομψό άγγιγμα!
Τιμή 10,82 €

POLYCLEAN ΠΑΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 300gr

Η πάστα καθαρισμού POLYCLEAN θα κάνει τα προϊόντα σας να λάμψουν ξανά! Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες καθαρές και λαμπερές. Μη διστάσετε, αποκτήστε την πάστα καθαρισμού POLYCLEAN τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,85 €

Φιλτρο βρυσης νο 15

Το φίλτρο βρύσης νο 15 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την προηγμένη τεχνολογία φιλτράρει αποτελεσματικά το νερό, αφαιρώντας τα βακτήρια και τις βλαβερές ουσίες. Με αυτό το φίλτρο, το νερό από τη βρύση σας γίνεται καθαρό και ασφαλές για κατανάλωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 1,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Φορμακια χαρτινα για κεικ 9cm 80τεμ λευκα

Φορμάκια χάρτινα για κέικ 9cm, 80 τεμάχια, λευκά. Απαραίτητα για κάθε λάτρη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Ιδανικά για τη δημιουργία υπέροχων γλυκών που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε νέα διάσταση στις δημιουργίες σας!
Τιμή 0,72 €

The littlies πινέλα ζωγραφικής 6τεμ

Τα πινέλα ζωγραφικής The Littles 6τεμ είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε καλλιτέχνη. Με την υψηλή ποιότητα και την ακρίβεια τους, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τον καλλιτέχνη μέσα σας!
Τιμή 1,55 €

Uniglass oxford σετ ποτήρια γυάλινα νερού 33cl 12τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Oxford 33cl είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Απολαύστε το κρύο νερό σας με στιλ και κομψότητα με τα ποτήρια Uniglass Oxford!
Τιμή 20,87 €

Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος

Το Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με ισχυρή αναρρόφηση και εύκολη χρήση, το Κύκλωψ σας επιτρέπει να αφήσετε το σπίτι σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αποχαιρετήστε τη σκόνη και τα χνούδια με το Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος και απολαύστε έναν καθαρό χώρο ζωής χωρίς προβλήματα.
Τιμή 1,27 €

ΙΟΝ σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια 200gr

Η ΊON δημιουργεί άλλη μια λαχταριστή πλάκα σοκολάτας, κάνοντας τον πιο απλό και συνάμα έναν από τους πιο γευστικούς συνδυασμούς... φουντούκια βυθισμένα σε ποιοτική σοκολάτα γάλακτος. Η Ίον γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια έρχεται να σας κρατήσει συντροφιά κάθε στιγμή της ημέρας, οπουδήποτε μπορείτε να την απολαύσετε.

Τιμή 4,09 €