• Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15
  • Φιλτρο βρυσης νο 15

Φιλτρο βρυσης νο 15

Το φίλτρο βρύσης νο 15 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την προηγμένη τεχνολογία φιλτράρει αποτελεσματικά το νερό, αφαιρώντας τα βακτήρια και τις βλαβερές ουσίες. Με αυτό το φίλτρο, το νερό από τη βρύση σας γίνεται καθαρό και ασφαλές για κατανάλωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε μέρα!
24187
5203642116497
1,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ (18m) - (18120)

Η TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ (18m) - (18120) είναι η ιδανική λύση για την ανάρτηση των ρούχων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με μήκος 18 μέτρων, αυτή η απλώστρα προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα για τα ρούχα σας, ενώ το σίδερο της εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στον χώρο σας!
Τιμή 12,49 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μοναδικό τρόπο. Με μια ποικιλία από φρέσκα και πρωτότυπα σχέδια, αυτά τα επιθέματα θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, χάρη στην αδιαβροχότητά τους, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ζημιές. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια φρέσκια πνοή στον χώρο σας!
Τιμή 1,45 €

Uniglass 92301 ποτηρι γυαλινο νερου mykonos 28cl 6τεμ

Ζεστό καλοκαίρι, δροσερό νερό και το αγαπημένο σας ποτήρι Uniglass Mykonos 28cl! Απολαύστε κάθε στιγμή με το κομψό γυάλινο ποτήρι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου. Αποκτήστε τώρα το σετ των 6 τεμαχίων και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,99 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €

Bubble κρεμοσάπουνο καραμέλα & βανίλια 4lt

Το Bubble κρεμοσάπουνο με άρωμα καραμέλας και βανίλιας, σε συσκευασία 4 λίτρων, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η μεγάλη συσκευασία είναι κατάλληλη για οικογενειακή χρήση και εξασφαλίζει μακρά διάρκεια.

Τιμή 2,74 €
Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml
Περιορισμένη προσφορά!

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,08 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €