• LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΚΑΡΥΔΑ)
  • LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΚΑΡΥΔΑ)

LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΚΑΡΥΔΑ)

Η LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΚΑΡΥΔΑ) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας και περιποίησης. Η μοναδική σύνθεσή του με καρύδα θα αφήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και μεταξένιο, ενώ η αρωματική νότα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
40408
5204516153020
1,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φλωρινας 1,5lt σοδα

Η σοδα της Φλώρινας 1,5lt είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί. Με τη φρέσκια γεύση της σοδας και την πλούσια ανθρακούχη σύστασή της, αυτή η σοδα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας. Αποκτήστε τη σοδα της Φλώρινας 1,5lt τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,79 €

OB PRO COMFORT TAMPON 16τεμ SUPER

Τα OB PRO COMFORT TAMPON 16τεμ SUPER είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και άνετη εφαρμογή, τα OB PRO COMFORT TAMPON θα σας κρατήσουν ασφαλείς και ξεκούραστες όλη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν.
Τιμή 2,72 €

Uniglass 65210 καραφα olympus 1lt

Η Uniglass 65210 καραφα Olympus 1lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει μια άλλη νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διεγείρει τις αισθήσεις και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο σπίτι σας!
Τιμή 2,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs καφές φίλτρου 500gr (-1€)

Κορυφαίας ποιότητας καφές φίλτρου με αξεπέραστο άρωμα. Το ιδανικό καβούρδισμα και η προσεκτική επιλογή των κόκκων Arabica προσφέρουν ένα μοναδικό χαρμάνι.

Τιμή 8,51 €

Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί της Παλίρροια, αποτελούνται από αμπελόφυλλα πρώιμης συγκομιδής, ρύζι, φρέσκα μυρωδικά και φρέσκο χυμό λεμονιού​.

Συστατικά

Ρύζι (μαγειρεμένο) 60%, νερό, αμπελόφυλλα 10%, σογιέλαιο, κρεμμύδια, χυμός από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, άνηθος 2,7%, δυόσμος 1,4%, αλάτι, μαύρο πιπέρι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ. Μπορεί να περιέχει ίχνη από θειώδη.

Διατροφική αξία ανά 100 gr

Ενέργεια: 589Kj/141Kcal

Λιπαρά: 6.8 g εκ των οποίων κορεσμένα: 1.6g

Υδατάνθρακες: 16,5g εκ των οποίων σάκχαρα: 1.5g

Πρωτεΐνες: 2.1g

Αλάτι: 1.21g

Τιμή 3,10 €

Κύπελο μνημόσυνου διάφανο τυπωμένο νο112 50τεμ

Το κύπελο μνημόσυνου διάφανο τυπωμένο νο112 50τεμ της εταιρίας είναι το τέλειο δώρο για να τιμήσετε τις αγαπημένες σας μνήμες. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, με κομψό και διακριτικό σχεδιασμό, αυτό το κύπελο θα φωτίσει κάθε τραπέζι και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.
Τιμή 2,47 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €