• Normal clinic οδοντόβουρτσα daily care professional 1τεμ
  • Normal clinic οδοντόβουρτσα daily care professional 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNormal Clinic

Normal clinic οδοντόβουρτσα daily care professional 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα NORMALCLINIC DAILY CARE PROFESSIONAL είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας προσωπική υγιεινή. Με ειδικά σχεδιασμένες τρίχες που φροντίζουν τα δόντια σας με αποτελεσματικότητα και απαλότητα, θα αισθάνεστε την διαφορά αμέσως. Προσφέρει εξαιρετική καθαριότητα και προστασία για τα δόντια και τα ούλα σας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη φρεσκάδα της αναπνοής σας. Μην αφήνετε την υγιεινή του στόματος σας σε δεύτερη μοίρα. Επενδύστε στ

40357
3800213350292
0,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 92301 ποτηρι γυαλινο νερου mykonos 28cl 6τεμ

Ζεστό καλοκαίρι, δροσερό νερό και το αγαπημένο σας ποτήρι Uniglass Mykonos 28cl! Απολαύστε κάθε στιγμή με το κομψό γυάλινο ποτήρι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου. Αποκτήστε τώρα το σετ των 6 τεμαχίων και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,99 €

Tns γλαστρα πλαστικη yasemin νο6 912

Η γλαστρα πλαστικη Yasemin νο6 912 της εταιρίας Tns είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η γλάστρα θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να φέρετε τη φύση μέσα στο χώρο σας!
Τιμή 3,19 €

SEMPATI ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 5,5lit - (CK-110)

Ο κάδος απορριμάτων SEMPATI CK-110 5,5lit είναι ο τέλειος σύντροφος για το σπίτι ή το γραφείο σας. Με μια χωρητικότητα 5,5 λίτρων, προσφέρει αρκετό χώρο για τα απορρίμματά σας, ενώ το μοντέρνο σχεδιασμό του τον κάνει να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ οι λαβές στα πλάγια του διευκολύνουν τη μεταφορά του. Αποκτήστε τον SEMPATI CK-110 σήμερα και απολαύστε την άνεση και την λειτουργικότητα που
Τιμή 2,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Schweppes αναψυκτικό tonic water 6x330ml

Το Schweppes 6x330ml tonic water είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε τα απογεύματά σας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το Schweppes 6x330ml tonic water της εταιρίας Schweppes τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!

Τιμή 5,45 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή πίκλες ανάμεικτα λαχανικά 500gr

Τουρσί της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,13 €

Ωμέγα νισεστές 425gr

Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες κ. ά. Χρησιμοποιείται επίσης στην επικάλυψη των τροφίμων (ψαρι, κοτοπουλο κ. ά.).

Τιμή 1,15 €