• Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 1
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 2
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 3
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 4
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 5
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 6
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 1
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 2
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 3
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 4
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 5
  • Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt Spot rem - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSpot rem

Spot rem υγρό καθαριστικό για λίπη και λάδια 4lt

Απορρυπαντικό για λίπη και λάδια Spot Rem. Συνιστάται ιδιαίτερα για τον καθαρισμό πολύ βρώμικων επιφανειών, ενσφηνωμένων λιπών, κλπ.

4865
5206863080042
10,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης

Προσοχή! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μακριά από παιδιά.

Δερματικά εγκαυματα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cif power & shine υγρό καθαριστικό κουζίνας 700ml

Η CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λίπους και τις επικαθίσεις, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αντικεραυνικές. Αποκτήστε το CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας.
Τιμή 1,26 €

Berill καθαριστικό γαλάκτωμα για κεραμικές εστίες 250ml

Το Berill καθαριστικό γαλακτώματος 250ml για κεραμικές εστίες είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τις εστίες σας καθαρές και λαμπερές. Η ισχυρή του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιφάνεια από την καταστροφική δράση του χρόνου. Αποκτήστε το Berill καθαριστικό γαλακτώματος 250ml σήμερα και απολαύστε καθαρές εστίες κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,63 €

Cillit bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 1lt

Ο υπεραποτελεσματικός αφρός του Cillit Bang καθαρίζει χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Αφαιρεί γρήγορα λεκέδες φαγητού, καμμένες τροφές, βρωμιές ακόμα και τα πιο επίμονα λίπη από τις βασικές επιφάνειες εντός και εκτός του σπιτιού. Χάρη στα ισχυρά επιφανειοδραστικά του, η φόρμουλά του είναι 2 φορές πιο απολιπαντική (σε σχέση με την προηγούμενη φόρμουλα), για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι.

Τιμή 4,03 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ψυγεία & φούρνους μικροκυμάτων 250ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό spray για ψυγεία & φούρνους μικροκυμάτων 250ml είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τον ψυγείο και το φούρνο μικροκυμάτων σας καθαρό και υγιή. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τις λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας τον χώρο σας φρέσκο και καθαρό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε έναν υγιή και καθαρό χώρο!
Τιμή 5,30 €

Spot rem υγρό καθαριστικό spray για λίπη και λάδια 500ml

Διαλύει και απομακρύνει με ιδιαίτερη ευκολία λάδια, λίπη, γράσα, κάρβουνο και όλους τους δύσκολους λεκέδες. Βρίσκει εφαρμογή σε κουζίνες, φούρνους, απορροφητήρες, ψησταριές, σχάρες, τζάκια και σόμπες. Το GR αποτελεί την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης, σε ψητοπωλεία και κρεοπωλεία, ενώ χρησιμοποιείται και για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και συντήρηση σε τζάκια και σόμπες. Βρίσκει εφαρμογή ακόμα και ενάντια σε γράσα και λάδια μηχανών.

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 60cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Ήβη 100% φυσικός χυμός πορτοκάλι 250ml

Ένας αιώνας πέρασε σχεδόν από τη στιγμή γέννησης της Ήβη! Το 1926, ο ιδρυτής της Νίκος Παναγόπουλος, αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή βιομηχανία αναψυκτικών στο Μαρούσι με το όνομα Ήβη, εμπνευσμένο από τη νεαρή χαριτωμένη θεά που δρόσιζε τους θεούς του Ολύμπου με νέκταρ. Από τότε λοιπόν έγινε γνωστή η αγαπημένη σε όλους πλέον ΗΒΗ.

Τιμή 0,59 €

Knorr ζωμός λαχανικών 12τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,99 €

Fini ζελεδάκια vegan rainbow 80gr

Το Fini ζαχαρωτά vegan rainbow 80gr της εταιρίας Fini είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γεύση του και τα ζωηρά χρώματά του. Απολαύστε τον χρωματισμό του ουράνιου τόξου σε κάθε δαγκωνιά και απολαύστε τη γλυκιά γεύση των ζαχαρωτών χωρίς να ανησυχείτε για την προέλευση των υλικών του, καθώς είναι 100% vegan. Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά και αφήστε το Fini vegan rainbow να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και χρώματα.
Τιμή 0,94 €