• SEMPATI ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 5,5lit - (CK-110)
  • SEMPATI ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 5,5lit - (CK-110)

SEMPATI ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 5,5lit - (CK-110)

Ο κάδος απορριμάτων SEMPATI CK-110 5,5lit είναι ο τέλειος σύντροφος για το σπίτι ή το γραφείο σας. Με μια χωρητικότητα 5,5 λίτρων, προσφέρει αρκετό χώρο για τα απορρίμματά σας, ενώ το μοντέρνο σχεδιασμό του τον κάνει να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ οι λαβές στα πλάγια του διευκολύνουν τη μεταφορά του. Αποκτήστε τον SEMPATI CK-110 σήμερα και απολαύστε την άνεση και την λειτουργικότητα που
37320
8696219343773
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) BLACK CHERRY 3,2ML Nicotine FREE

Το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) BLACK CHERRY 3,2ML Nicotine FREE είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Η εκλεπτυσμένη γεύση της μαύρης κερασιάς σε συνδυασμό με την πλούσια ποσότητα ατμού που προσφέρει, θα σας κάνει να νιώσετε μοναδική ευχαρίστηση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 6,75 €

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ 900gr. - (ΦΙΑΛΗ)

Η Βύσσιναδα Παπαγεωργίου 900gr είναι το τέλειο επιδόρπιο για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση της βύσσινας και την πλούσια υφή της, θα σας ταξιδέψει σε γευστικά μονοπάτια που δεν έχετε φανταστεί ποτέ πριν. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα ή ως γλυκό επιδόρπιο - δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην πλούσια γεύση και την απόλαυση που προσφέρει. Αγοράστε την τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει!
Τιμή 5,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Pedigree schmackos sticks multi mix 36gr

Συμπληρωματική τροφή με τρυφερές λιχουδιές σε γεύσεις μοσχάρι, αρνάκι & πουλερικά για σκύλους άνω των 4 μηνών.

Τιμή 1,39 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 70gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,84 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

AIM οδοντόκρεμα white now time correct 75ml

Η Aim White Now 75ml Time Correct οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο μυστικό για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την πρωτεΐνη που προκαλεί την κηλίδα των δοντιών. Αφήνει το στόμα σας φρέσκο και δροσερό για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με το υπέροχο χαμόγελό σας!
Τιμή 3,00 €