• MALTESERS ΣΟΚΟΛΑΤΑ 37gr
  • MALTESERS ΣΟΚΟΛΑΤΑ 37gr

MALTESERS ΣΟΚΟΛΑΤΑ 37gr

50292
5000159555821
0,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No4 34TEM 9-14K

Οι Pampers Premium Care πάνες No4 34TEM 9-14K είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει μέγιστη απορροφητικότητα, οι Pampers Premium Care πάνες προσφέρουν άνεση και προστασία στο μωρό σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τώρα τις Pampers Premium Care πάνες για ευτυχισμένο και άνετο μωρό! Αγοράστε τώρα και δεν θα το μετανιώσετε!
Τιμή 17,61 €

Sterk καδος πενταλ- 13 lt casandra

Ο κάδος πεντάλ Sterk Casandra 13 λίτρων είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε χώρο. Με το κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό του, προσφέρει ευκολία στη χρήση και αισθητική στον χώρο σας. Κατασκευασμένος από ανθεκτικό υλικό, είναι ο ιδανικός τρόπος να διατηρείτε το χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 9,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του καθαρίσματος. Η μαύρη αλουμινένια κατασκευή προσδίδει στυλ και κομψότητα στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Fest magic μπρίκι τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μ
Τιμή 8,10 €

Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Ultra Normal από την εταιρεία Always, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

με Φτερά

Ποσότητα: 18τμχ

Τιμή 2,82 €

Roshen γκοφρέτα φουντουκιού 72gr

Η Roshen γκοφρέτα φουντουκιού 72γρ είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν από τη Roshen, μια καταξιωμένη εταιρεία παραγωγής γλυκών και σοκολατοειδών. Αυτή η γκοφρέτα συνδυάζει την αφράτη υφή της γκοφρέτας με την ευωδιαστή γεύση του φουντουκιού.

Τιμή 0,64 €

Cotoni βαμβάκι 70gr

100% καθαρό υδρόφιλο βαμβάκι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Τιμή 0,62 €