• ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ INOX 8CM 1732
  • ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ INOX 8CM 1732

ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ INOX 8CM 1732

Ανακαλύψτε τον τρόπο για να ανοίξετε μπουκάλια με άνεση και στυλ με το ανοιχτήρι μπουκαλιών inox 8cm 1732. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το ανοιχτήρι μπουκαλιών θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε εκδήλωση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα!
38034
5209800091965
0,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tulip χρυση toffee καραμελα 400gr,

Η χρυσή τοffee καραμέλα Tulip 400gr είναι η τελεία επιλογή για τους λάτρεις των γλυκών! Με την απαλή υφή της και την απίστευτη γεύση της, θα σας κατακτήσει αμέσως. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τη χρυσή τοffee καραμέλα Tulip 400gr και αφήστε τα συναισθήματα να οδηγήσουν την απόφασή σας!
Τιμή 3,38 €

Taft gel 250ml no 04 extreme

Το Taft gel 250ml no 04 extreme είναι το απόλυτο εργαλείο για το styling των μαλλιών σας. Με τη δυνατή κράτηση που προσφέρει, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο τέλεια χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η μοναδική φόρμουλα του Taft gel δεν αφήνει κατάλοιπα και διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να κολλάει ή να βαραίνει τα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη του Taft gel και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 4,73 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/4-10cm 14100

Ανανεωμένο και στιλάτο, το δοχείο inox GN1/4-10cm 14100 είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά πιάτα και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,04 €

LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.)

Το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα απολαυστικό και αρωματικό τσάι. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων ποιοτικών υλικών, αυτό το τσάι θα σας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα.
Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαίδων κουλούρια ποικιλια γεμιστά με κρέμα 350gr

Τα Φαίδων κουλούρια ποικιλία γεμιστά με κρέμα 350gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να χάσετε! Η απίστευτα λαχταριστή γεύση τους θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαμβάνετε σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική γευστική εμπειρία! Αποκτήστε τα Φαίδων κουλούρια τώρα και αφήστε την απόλαυση να σας κατακλύσει!
Τιμή 4,00 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods lenor color 40τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Lenor Color 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα χρώματα τους. Αφήνουν μια μοναδική μυρωδιά Lenor που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες τώρα και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Τιμή 13,36 €

Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα γκοφρέ μπλε 2x2,5kg

Αποκτήστε το Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα γκοφρέ μπλε 2x2,5kg και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόν που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες.
Τιμή 15,18 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού