• ΒΙΚΟΣ ΓΚΑΖΟΖΑ 6x1.5LT (-0.3€)
  • ΒΙΚΟΣ ΓΚΑΖΟΖΑ 6x1.5LT (-0.3€)

ΒΙΚΟΣ ΓΚΑΖΟΖΑ 6x1.5LT (-0.3€)

48753
5201946910766
6,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (28x28x24cm) - (ΚΑΦΕ)

Η τετράγωνη γλάστρα TNS δημιουργεί ένα μοναδικό και μοντέρνο στυλ για τον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 28x28x24cm και το χρώμα καφέ, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα TNS είναι ανθεκτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά. Φέρετε μια πινελιά φυσικής ομορφιάς στον χώρο σας με την TNS γλάστρα τετράγωνη.
Τιμή 4,54 €

Pepsi max αναψυκτικο 6x330ml lime

Αναζωογονητικό αναψυκτικό Pepsi Max με γεύση lime, σε πρακτική συσκευασία 6x330ml. Απολαύστε το δροσιστικό αυτό ποτό και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας συλλογή Pepsi Max και απολαύστε την αγαπημένη σας γεύση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Απλά αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση του Pepsi Max lime!
Τιμή 3,94 €

Κορυφαία προϊόντα

ΓΙΩΤΗΣ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙΜΑΚΙ 508GR(+ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ)

Ανακαλύψτε τη μαγεία της κρέμας και του καϊμάκι σε κάθε δοση του Γιώτη Μείγματος για Παγωτό με γεύση βύσσινο! Απολαύστε την απαλή γεύση του καϊμάκι και την εκλεπτυσμένη γεύση του βύσσινου σιροπιού σε κάθε κουταλιά. Με το Γιώτη Μείγμα για Παγωτό, κάθε γευστική εμπειρία γίνεται μοναδική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 3,57 €

Ομοσπονδία αρακάς 400gr

Αρακάς της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε!

Τιμή 1,37 €

Ariet σπόγγος χρυσός 11gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Pegasus, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,47 €

Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt

Η Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco & λεβάντα χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Με την Ace gentile, τα ρούχα σας θα παραμείνουν καθαρά, φρέσκα και απαλά, ενώ η επαγγελματική του σύνθεση εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της Ace gentile και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 4,50 €