• ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 57
  • ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 57

ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 57

Το πωμά ασφαλείας 57 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει, μπορείτε να αισθανθείτε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι οι πολύτιμες περιουσίες σας είναι προστατευμένες. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, επιλέξτε το πωμά ασφαλείας 57 για την ασφάλεια των αγαπημένων σας.
37912
5209800009328
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml - ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ/ΜΕΝΤΑ

Δώστε στο σπίτι σας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας με το TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml σε άρωμα ευκαλύπτου και μέντας. Η ιδανική λύση για την απομάκρυνση των λεκέδων και των μικροβίων, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και δροσερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ

Το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία, τα σφουγγάρια αυτά αφαιρούν αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίασή τους κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθ
Τιμή 1,11 €

Uniglass κανάτα bistrot λευκή 0,5lt

Η λευκή κανάτα bistrot 0,5lt της Uniglass είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό, νερό ή ρόφημα με στυλ. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, η κανάτα αυτή είναι ιδανική για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,85 €