• TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml  - ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ/ΜΕΝΤΑ  - 1
  • TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml  - ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ/ΜΕΝΤΑ  - 1

TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml - ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ/ΜΕΝΤΑ

Δώστε στο σπίτι σας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας με το TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml σε άρωμα ευκαλύπτου και μέντας. Η ιδανική λύση για την απομάκρυνση των λεκέδων και των μικροβίων, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και δροσερό χώρο στο σπίτι σας!
41391
5201137081923
4,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (ΦΕΛΟΣ)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (ΦΕΛΟΣ) είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τον χώρο σας με το μοντέρνο και στυλάτο σχεδιασμό του. Με την υψηλή ποιότητα υφάσματος και την άνετη αίσθηση που προσφέρει, το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για χαλάρωση και ξεκούραση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης και άνεσης στον χώρο σας!
Τιμή 2,90 €

ΚΟΡΟΛΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ 2lit - (-1€)

Το ΚΟΡΟΛΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ 2lit - (-1€) είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τη διατροφή σας. Με την πλούσια γεύση του και τα ευεργετικά του χαρακτηριστικά, θα απολαύσετε υγιεινά γεύματα και γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάνετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε τα οφέλη του! Αγοράστε το τώρα και απογειώστε τη διατροφή σας!
Τιμή 5,71 €

Vir μαλακτικο 1700ml μπλε aroma lock 68μεζ

Το Vir μαλακτικό 1700ml μπλε aroma lock 68μεζ είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας και να τα κρατήσετε μαλακά και απαλά. Με την τεχνολογία aroma lock, το άρωμα διαρκεί για πολύ περισσότερο χρόνο, ενώ η μεγάλη συσκευασία 1700ml σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το Vir μαλακτικό τώρα και απολαύστε φρέσκα και απαλά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος κανέλα τριμμένη 35gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,33 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 8.1 ξανθό ανοιχτό σαντρέ 50ml

Ζωηρό ξανθό χρώμα για λαμπερά μαλλιά! Αποκτήστε το χρώμα που πάντα ονειρευόσασταν με την Schwarzkopf palette intensive color creme 8.1. Η μοναδική φόρμουλα της εταιρίας Schwarzkopf υπόσχεται έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια, για αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και απογειώστε το στυλ σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 2,96 €

Endless χαρτοπετσέτες extra καρώ μπλε 33x33cm 160 φύλλα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για κάθε καθημερινή ανάγκη σας με τις Endless χαρτοπετσέτες extra 160τεμ 2 pack καρώ! Με απίστευτη απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα, αυτές οι πετσέτες είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας δραστηριότητα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τις τώρα για να απολαύσετε άνετα και άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση! Αποκτήστε τις Endless χαρτοπετσέτες σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,57 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €