• ΚΥΜΙΝΟ ΙΝΔΙΩΝ 1kg - (ΑΛΕΣΜΕΝΟ)
  • ΚΥΜΙΝΟ ΙΝΔΙΩΝ 1kg - (ΑΛΕΣΜΕΝΟ)

ΚΥΜΙΝΟ ΙΝΔΙΩΝ 1kg - (ΑΛΕΣΜΕΝΟ)

49280
5210094410523
16,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tetra πιατο τετραγωνο 36cm πλατος 30cm 1281

Το Tetra πιατο τετραγωνο 36cm πλατος 30cm 1281 της εταιρίας Tetra είναι η ιδανική επιλογή για τη σερβιρισμα των γευμάτων σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το πιάτο Tetra προσφέρει αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα του προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το Tetra πιατο τετραγωνο 36cm πλατος 30cm 1281 της εταιρίας Tetra και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 10,33 €

ΜΠΑΛΑ 230MM ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Το ΜΠΑΛΑ 230MM ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει! Με την ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτή η μπάλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στις δραστηριότητές σας. Αφήστε την παιδική χαρά να ξεσπάσει και αποκτήστε το ΜΠΑΛΑ 230MM ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ τώρα!
Τιμή 2,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων color 1,6lt

Το υγρό πλυντηρίου ρούχων Felce Azzurra Color έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρα και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον καθαρισμό και τη διατήρηση των χρωμάτων των ρούχων σας. Η απαλή του φόρμουλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Επιπλέον, το άρωμά του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα στα ρούχα σας. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας.

Τιμή 5,67 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 10.1 κατάξανθο σαντρέ 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Platinum Fire προσάναμμα παραφίνης κύβου τζακιού 48τεμ

Το Platinum Fire προσάναμμα παραφίνης κύβου τζακιού 48τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να ανάψετε το τζάκι σας γρήγορα και εύκολα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Platinum, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ζεστασιά και φωτιά στον χώρο σας με το Platinum Fire προσάναμμα παραφίνης κύβου τζακιού 48τεμ!
Τιμή 0,66 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με γάλα 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 1,96 €