• ΜΠΩΛ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ PC 7x7cm ΜΑΥΡΟ GS-02Β
  • ΜΠΩΛ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ PC 7x7cm ΜΑΥΡΟ GS-02Β

ΜΠΩΛ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ PC 7x7cm ΜΑΥΡΟ GS-02Β

Αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας με το ΜΠΩΛ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ PC 7x7cm ΜΑΥΡΟ GS-02Β. Με το μοντέρνο του design και την ποιότητα κατασκευής, αυτό το μπωλ θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Ιδανικό για την τοποθέτηση μικρών αντικειμένων ή για τη σερβιρίσματος μικρών σνακ, αυτό το μπωλ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο γραφείο ή το σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
37895
5209800072674
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PRODERM ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml - (0-12 ΜΗΝΩΝ)

PRODERM. Το PRODERM ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml είναι ιδανικό για την απαλή φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος των μωρών από 0 έως 12 μηνών. Με ειδικά επιλεγμένα συστατικά που προστατεύουν και ενυδατώνουν το δέρμα, το PRODERM ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει!
Τιμή 3,89 €

Βαρελι τροφιμων 6lt με χερουλι

Ένα βαρέλι τροφίμων 6lt με χερούλι είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα που προσφέρει αυτό το προϊόν, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη.
Τιμή 2,98 €

PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No3 40TEM 6-10K

Οι Pampers Premium Care πάνες No3 40τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μωρό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εξαιρετική απορροφητικότητά τους, παρέχουν τη μέγιστη προστασία και άνεση στο μωρό σας. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας του. Αποκτήστε τώρα τις Pampers Premium Care πάνες και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 17,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με αγριολούλουδα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,47 €

Φλώρινας γκαζόζα 330ml

Η γκαζόζα της Φλώρινας είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της παράδοσης. Με τη φρεσκάδα της αρωματικής γκαζόζας και τη γλυκιά της γεύση, θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Φλώρινας και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αγοράστε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γκαζόζας Φλώρινας!
Τιμή 0,44 €

Spira yellow mat εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 28τεμ

Οι εντομοαπωθητικές ταμπλέτες Spira yellow mat είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με την αποτελεσματική τους φόρμουλα, θα απομακρύνουν τα έντομα μακριά από τον χώρο σας, διατηρώντας τον ασφαλή και καθαρό. Αποκτήστε τώρα τις ταμπλέτες Spira yellow mat και απολαύστε ένα άνετο και ήρεμο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,24 €