• PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No3 40TEM 6-10K  - 1
  • PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No3 40TEM 6-10K  - 1

PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No3 40TEM 6-10K

Οι Pampers Premium Care πάνες No3 40τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μωρό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εξαιρετική απορροφητικότητά τους, παρέχουν τη μέγιστη προστασία και άνεση στο μωρό σας. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας του. Αποκτήστε τώρα τις Pampers Premium Care πάνες και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
40321
8001090379337
15,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ 25W ΡΕΥΜΑΤΟΣ - (ΜΑΥΡΟ) (RT-202) - (32-950-0863)

Ανακατέψτε εύκολα και γρήγορα με το TNS ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ 25W ΡΕΥΜΑΤΟΣ - (ΜΑΥΡΟ) (RT-202)! Με την ισχυρή του απόδοση, θα μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες συνταγές στην κουζίνα σας με άνεση και ευκολία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας τώρα!
Τιμή 8,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ

Το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με το μοναδικό του σχήμα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκόνη από τα δύσκολα σημεία με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας!
Τιμή 1,02 €

Trata τονοσαλάτα μεξικάνα 2x160gr

Η τονοσαλάτα Mexicana TRATA είναι ένα έτοιμο ολοκληρωμένο γεύμα, νόστιμο και θρεπτικό! Τρυφερά κομμάτια τόνου υψηλής ποιότητας, συνδυάζονται ιδανικά με λαχανικά της ελληνικής γης, όπως φασόλια, καλαμπόκι, καρότο, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, προσφέροντας μία από τις πιο δημοφιλείς τονοσαλάτες. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,39 €

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με κακάο και μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με κακάο και μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Με την απολαυστική συνδυασμό της βρώμης, του κακάο και της μαύρης σοκολάτας, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τη γεύση και την τραγανή υφή τους και αποκτήστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
Τιμή 2,16 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Τα Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ της εταιρίας Bic είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία της μάρκας Bic εγγυώνται ένα άνετο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λείο και απαλό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 0,96 €

Lux-Plast ποτήρι αυτ/του πωλητή διαφανές 200ml 100τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 200ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 100 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 200ml

Συσκευασία: 100τμχ

Τιμή 0,90 €