• MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ SILVER M.S.
  • MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ SILVER M.S.

MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ SILVER M.S. 750ml

Το MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ SILVER M.S. 750ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ανανεώσει και θα φωτίσει τα μαλλιά σας. Με την πλούσια σύνθεσή του, αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα τους από τη φθορά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που σας υπόσχεται!
37627
5203216791570
3,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5

Αφεθείτε στην λάμψη και την πολυτέλεια του ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας καθηλώσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεπέραστο αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 2,13 €

LUXE ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 3lt CLASSICO 60μεζ.

Το Luxe πλυντήριο 3lt Classico 60μεζ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να έχει πάντα καθαρά ρούχα με ελάχιστη προσπάθεια. Με την χωρητικότητα των 3lt και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το πλυντήριο θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και τα ρούχα σας πάντα λαμπερά.
Τιμή 3,37 €

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ

Το Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα με άνεση και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει!
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου σίκαλης σε φέτες 500gr

To ψωμί Γερμανικού Τύπου με σίκαλη είναι πλούσιο σε εδώδιμες ίνες, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών.

Ο συνδυασμός της σίκαλης με το φυσικό προζύμι χαρίζουν μία ξεχωριστή, μεστή γεύση και υφή στο ψωμί γερμανικού τύπου.

Τιμή 2,72 €

Swiffer kit με έτοιμη σκούπα, 8 πανάκια & 3 υγρά πανάκια

Πλέον υπάρχει η λύση σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος πατωμάτων με ένα μόνο εργαλείο. Το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Sweeper περιλαμβάνει 8 στεγνά πανάκια που μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3x περισσότερη βρωμιά, σκόνη και τρίχες από τις παραδοσιακές σκούπες.

Τιμή 15,09 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,94 €