• Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ
  • Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ

Το Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα με άνεση και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει!
35359
5202505020131
2,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ DISNEY (4 ΣΧΕΔΙΑ) (40570)

Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ DISNEY (4 ΣΧΕΔΙΑ) (40570) είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της Disney. Με τα 4 διαφορετικά σχέδια που περιλαμβάνει, θα δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Disney με τον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ DISNEY και απογειώστε τη διακόσμηση σας!
Τιμή 2,48 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/4-10cm 14100

Ανανεωμένο και στιλάτο, το δοχείο inox GN1/4-10cm 14100 είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά πιάτα και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,04 €

PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)

Το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3 1ΔΩΡΟ) είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Με την απαλή του σύνθεση βασισμένη στη γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, ενώ το άρωμά του αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τώρα το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και απαλότητας.
Τιμή 1,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,15 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 50μεζ 3,25kg

Η SKIP ΣΚΟΝΗ 3,25kg (50μεζ.) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε την SKIP ΣΚΟΝΗ σήμερα και απολαύστε πλυμένα ρούχα με αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 9,96 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος φρεσκάδα ωκεανού 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Φρεσκάδα Ωκεανού απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των ιών* και βακτηρίων, τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

Τιμή 2,00 €

Endless μωρομάντηλα με καπάκι χωρίς οινόπνευμα με αλόη 72τεμ

Η αγνή σύνθεσή τους χωρίς οινόπνευμα και βασισμένη στη βιταμίνη Ε, καθαρίζει και φροντίζει το δερματάκι του μωρού σας προσφέροντας ταυτόχρονα αίσθηση απαλότητας. 

Με ήπιο άρωμα πούδρας και καπάκι ασφαλείας που διατηρεί την υγρασία τους.

Τιμή 1,25 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Με την απαλή της υφή και την πλούσια γεύση γάλακτος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 0,95 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού