• ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5
  • ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5

ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5

Αφεθείτε στην λάμψη και την πολυτέλεια του ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας καθηλώσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεπέραστο αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
37937
5209800016777
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ (12τεμ.)

Το TNS μανταλάκι σιλικόνης είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του σιλικόνης, αυτά τα μανταλάκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στιλ σας!
Τιμή 0,73 €

Τσιχλες μπαλα τεννις 200τεμ κουτι

Απολαύστε το παιχνίδι σας με τις Τσίχλες μπάλες τέννις 200 τεμάχια! Αυτές οι μπάλες είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε παιχνίδι τέννις, προσφέροντας αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης με αυτές τις εξαιρετικές μπάλες τέννις!
Τιμή 12,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης άνθη πασχαλιάς 1lt

Το AJAX Fete des Fleurs με έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Επιπλέον, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές, χωρίς ξέβγαλμα. Με άρωμα άνθη πασχαλιάς.

Από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Nava misty κουτάλα πλαστική σούπας 35cm

Η κουτάλα πλαστική σούπας 35cm της εταιρίας Nava είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό design της και την ανθεκτική κατασκευή της, σας εξασφαλίζει αξιόπιστη χρήση και ευκολία στο μαγείρεμα σας. Αποκτήστε την Nava κουτάλα πλαστική σούπας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,76 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml

Με το Dr. Beckmann καθαριστικό χαλιών 650ml, τα χαλιά σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και την υφή του χαλιού σας. Με το Dr. Beckmann, τα χαλιά σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα.
Τιμή 6,62 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 0,73 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μαύρα χωρίς πούδρα S 100τεμ

Τα μαύρα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και προστασία στο χώρο εργασίας τους. Με την ανθεκτικότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης τους. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S, M, L, XL και διασφαλίστε την προστασία σας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον!

Τιμή 3,31 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού