• Ρεσω αρωματικο 4 ωρών 25τεμ κανελα  - 1
  • Ρεσω αρωματικο 4 ωρών 25τεμ κανελα  - 1

Ρεσω αρωματικο 4 ωρών 25τεμ κανελα

Το Ρεσω αρωματικό 4 ωρών 25τεμ κανέλα είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με την εκλεπτυσμένη μυρωδιά της κανέλας, θα νιώσετε αμέσως την αίσθηση της άνοιξης και της ευεξίας να σας πλημμυρίζει. Απολαύστε τη μακράς διάρκειας αρωματική απόλαυση που προσφέρει το Ρεσω αρωματικό και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ευωδιές και χαλάρωση.
33908
5214000503842
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, σοκολατα

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr σοκολάτας από την εταιρία Roshen είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η τραγανή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα της Roshen, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό παντελόνι που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Απολαύστε το και εσείς και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,38 €

Γιωτης κρεμα βανιλια 300gr, -0,30€

Η κρέμα βανίλιας της εταιρίας Γιωτής, σε συσκευασία 300gr, είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά γεύση βανίλιας σε κάθε σας γεύμα. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει ποιότητα και γεύση, αυτή η κρέμα βανίλιας θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε και να απολαύσετε τη γεύση της!
Τιμή 6,06 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι 20cm -30τεμ διαφορα χρωματα

Το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι 20cm - 30 τεμάχια σε διάφορα χρώματα είναι ο τέλειος τρόπος για να μειώσετε το πλαστικό απόρριμμα και να προστατέψετε το περιβάλλον. Με αυτό το καλαμάκι, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας χωρίς να κάνετε ζημιά στον πλανήτη μας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διαφορά!
Τιμή 0,39 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ανανεωτική φρουτώδης γεύση φράουλας με δροσιστική πινελιά πάγου. Το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει.
Τιμή 6,75 €

Tns καφεκουτι μεταλικο στρογγυλο 9x9x13cm 828m-108

Το Tns καφεκουτι μεταλικό στρογγυλό 9x9x13cm 828m-108 είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τον αγαπημένο σας καφέ. Με το μοντέρνο και κομψό design του, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην κουζίνα σας. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και στυλ στον χώρο τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Tns καφεκουτί μεταλλικό στρογγυλό για να απολαμβάνετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 175gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Bonjour κρουασάν kiss 150gr

Το "Bonjour κρουασάν kiss 150γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 150 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "kiss".

Τιμή 1,10 €

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr είναι προϊόν της Roshen, γνωστής εταιρείας γλυκισμάτων και λουκουμιών. Πρόκειται για μια συσκευασία λολλιπόπ με γεύση cocktail fruit mix (μείγμα φρούτων), και το βάρος της συσκευασίας είναι 920 γραμμάρια.

Τιμή 5,36 €

Fini ζελεδάκια vegan rainbow 80gr

Το Fini ζαχαρωτά vegan rainbow 80gr της εταιρίας Fini είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γεύση του και τα ζωηρά χρώματά του. Απολαύστε τον χρωματισμό του ουράνιου τόξου σε κάθε δαγκωνιά και απολαύστε τη γλυκιά γεύση των ζαχαρωτών χωρίς να ανησυχείτε για την προέλευση των υλικών του, καθώς είναι 100% vegan. Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά και αφήστε το Fini vegan rainbow να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και χρώματα.
Τιμή 0,94 €

Brut αποσμητικό musk spray 200ml

Brut Musk από Brut Parfums Prestige είναι ένα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Brut Musk κυκλοφόρησε το έτος 1986. Το άρωμα περιέχει Εσπεριδοειδή, νότες ξύλων, ταμπάκο, Μόσχος, Κεχριμπάρι και καρυκεύματα.

Τιμή 2,80 €