• TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ (18m) - (18120)
  • TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ (18m) - (18120)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ (18m) - (18120)

Η TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ (18m) - (18120) είναι η ιδανική λύση για την ανάρτηση των ρούχων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με μήκος 18 μέτρων, αυτή η απλώστρα προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα για τα ρούχα σας, ενώ το σίδερο της εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στον χώρο σας!
37456
5204558353907
12,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σφηνα πορτας σετ 2τεμ g-54

Το σετ 2τεμ G-54 της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design, το σετ αυτό θα δώσει έναν νέο αέρα στον χώρο σας. Επιπλέον, η λειτουργικότητα του σετ σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σφήνες και ως διακοσμητικά αντικείμενα, προσθέτοντας ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σετ και
Τιμή 0,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 16x22gr

Η Trident splash βανίλια & μέντα 16x22gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας κατακτήσει με την μοναδική του γεύση. Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας σε συνδυασμό με τη γλυκιά γεύση της βανίλιας και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία και αποκτήστε το Trident splash σήμερα!
Τιμή 16,88 €

Ανθέμια μέλι 900gr

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 3,96 €

Arion food μαρμελάδα βερίκοκο 500gr

Η μαρμελάδα βερίκοκο 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το πρωινό σας. Με φρέσκα βερίκοκα και πλούσια γεύση, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο στο πρόσωπο. Απολαύστε την σε τοστ, σε κρέπες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα γευστικό ταξίδι. Αγοράστε τώρα την Arion food μαρμελάδα βερίκοκο και απολαύστε την υπέροχη γεύση της!
Τιμή 2,26 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική 55% βαμβάκι 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 300gr. Αυτή η σφουγγαρίστρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση και προσφέρει αποτελεσματικό και απορροφητικό καθαρισμό. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Τιμή 2,56 €

Malizia αφρόλουτρο bio aloe & magnolia 1lt

Παρουσιάζουμε το MALIZIA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 λίτρου με το αρωματικό μείγμα BIO ALOE, ένα προϊόν που θα φροντίσει και θα αναζωογονήσει το δέρμα σας με τη φυσική δύναμη της αλόης.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΖΩΝΗΣΗ

Τιμή 2,25 €