• Tns σφηνα πορτας σετ 2τεμ g-54 Tns - 1
  • Tns σφηνα πορτας σετ 2τεμ g-54 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns σφηνα πορτας σετ 2τεμ g-54

Το σετ 2τεμ G-54 της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design, το σετ αυτό θα δώσει έναν νέο αέρα στον χώρο σας. Επιπλέον, η λειτουργικότητα του σετ σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σφήνες και ως διακοσμητικά αντικείμενα, προσθέτοντας ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σετ και
35264
5204558380804
0,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΙΕΡΑ (ΣΕΤ 2τεμ.) (4,3x6,7cm) - (11212/S008)

Η Αλατοπιπεριέρα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας για να προσθέσετε γεύση και αρώματα στα πιάτα σας. Με το μέγεθος 4,3x6,7cm, είναι τέλεια για κάθε χρήση. Αποκτήστε την Αλατοπιπεριέρα σετ 2 τεμαχίων και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας!
Τιμή 3,29 €

Κυκλωψ φαγητοδοχειο στρογγυλο 3τεμ

Ανακαλύψτε τον τρόπο να απολαμβάνετε τα γεύματά σας με στυλ και πρακτικότητα με το Κυκλωψ φαγητοδοχείο στρογγυλό 3 τεμαχίων. Με ποικιλία χρωμάτων και μοντέρνο design, αυτό το σετ θα κάνει το φαγητό σας ακόμη πιο ευχάριστο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 3,30 €

Μπωλ sahra 1,2lt dc-855

Το Μπωλ sahra 1,2lt dc-855 είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με χωρητικότητα 1,2 λίτρων, αυτό το μπωλ είναι ιδανικό για κάθε σας ανάγκη. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά.
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr snack pot μπρόκολο και τυρί 62gr

Η Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε την πλούσια γεύση του μπρόκολου και του τυριού σε ένα εύχρηστο ποτάκι που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese!
Τιμή 1,38 €

Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml

Προϊόν κατάλληλο για να καταπολεμούνται μύγες, κουνούπια, σφίγγες, σκώροι και άλλα έντομα.

Διαθέτει έγκριση κυκλοφορίας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φύλλα δεδομένων ασφαλείας και φύλλα τεχνικών χαρακτηριστικών. Αρ. Πρωτ. 186915

Τιμή 9,75 €

Break σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 85gr

Η φυσική προσωπικότητα του φουντουκιού παρέα με τη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ δημιουργούν άλλη μια απόλαυση στο τετράγωνο! Η Break Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια κυκλοφορεί στο τετράγωνο σχήμα κατατεθέν της μάρκας, σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία και με εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 1,60 €