• ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (BABY SHARK)
  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (BABY SHARK)

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (BABY SHARK)

Το BABY SHARK σαμπουάν και αφρόλουτρο 300ml είναι η τέλεια επιλογή για την προσωπική υγιεινή σας. Με το απαλό άρωμα του, θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί όλη μέρα. Απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματικά ποιοτικού προϊόντος που φροντίζει το δέρμα και τα μαλλιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφεθείτε στην απαλή φροντίδα του BABY SHARK και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
37268
5013692268936
1,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 15,5x32x10cm ep-431

Ανακαλύψτε το πλαστικό δοχείο τακτοποίησης ψυγείου της Tns, ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που οργανώνετε το ψυγείο σας. Με διαστάσεις 15,5x32x10cm, αυτό το προϊόν είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 3,69 €

Πιατελα οβαλ inox 35cm 124-35-

Η πιατέλα οβάλ inox 35cm 124-35- είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η πιατέλα θα σας χαρίσει χρόνια χρήσης και λειτουργικότητας. Με διαστάσεις 35cm, είναι ιδανική για τη σερβιρισμα των πιάτων σας με στυλ και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας!
Τιμή 4,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 500ml

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 με ειδική αντλία & ήπια σύνθεση με γλυκερίνη και φυσικό εκχύλισμα μελιού.

Χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και άλλες χρωστικές. Με PH φιλικό προς τη βρεφική επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή του μωρού.

Τιμή 4,05 €

Arion food τορτελίνια με τυρί 1kg

Τα Arion food τορτελίνια με τυρί 1kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση τυριού και τέλεια υφή, αυτά τα τορτελίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Απολαύστε τα σε μια βραστή σούπα ή με λίγη σάλτσα ντομάτας για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 6,99 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt

Το Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x4,25lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη διπλή δύναμη καθαρισμού του Skip, τα ρούχα σας θα είναι λαμπερά και αρωματισμένα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση του φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 22,99 €
  • Πακέτο

Knorr noodles asia κάρυ 70gr

Η Knorr Asia Noodles με κάρυ 70gr είναι το ιδανικό γεύμα για όσους αναζητούν γρήγορη και νόστιμη λύση. Με αυθεντική ασιατική γεύση και εύκολη παρασκευή, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει μακριά με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση της Ασίας στο σπίτι σας με τις Knorr Asia Noodles!
Τιμή 0,66 €

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 2,56 €