• Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 15,5x32x10cm ep-431
  • Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 15,5x32x10cm ep-431
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 15,5x32x10cm ep-431

Ανακαλύψτε το πλαστικό δοχείο τακτοποίησης ψυγείου της Tns, ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που οργανώνετε το ψυγείο σας. Με διαστάσεις 15,5x32x10cm, αυτό το προϊόν είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
22197
5204558386202
3,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Λάβδας καραμέλες toffee γάλακτος με κακάο δίφουντο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες toffee γάλακτος με κακάο δίφουντο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύση και ποιότητα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τοφί και του κακάο που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αποκτήστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες και απολαύστε μοναδικές γευστικές στιγμές!
Τιμή 11,53 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120γρ είναι ένα απολαυστικό και αφράτο σνακ που συνδυάζει την τραγανή υφή του κριτσινιού με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας. Κάθε δαχτυλίδι κριτσίνι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,61 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης power plus 750ml

Το Harpic gel 750ml Power Plus Original είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λεκέδες και τα βακτήρια, αφήνοντας ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Harpic gel 750ml Power Plus Original σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 2,00 €

Always classic normal σερβιέτες 10τεμ

Σερβιέτες με φτερά Classic Normal από την εταιρεία Always, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 10τμχ

Τιμή 1,60 €

Melitta φίλτρα καφέ 1x4 40τεμ

Ανακαλύψτε μια ισορροπημένη και ακόμα πιο αρωματική γευστική εμπειρία καφέ με τα φίλτρα Melitta Original. Το εξελιγμένο, πολλαπλών στρώσεων, πορώδες φίλτρο διαιρείται πλέον σε τρεις ζώνες αρώματος με την κάθε μία ζώνη να διαθέτει διαφορετικό αριθμό πόρων. Έτσι τα φίλτρα καφέ Melitta Original προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Τιμή 1,66 €