• PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (28μεζ.) - (1,43lit) (COLOR)  - 1
  • PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (28μεζ.) - (1,43lit) (COLOR)  - 1

PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (28μεζ.) - (1,43lit) (COLOR)

Το Persil υγρό πλυντηρίου ρούχων σε χρώματα τώρα διαθέσιμο σε μεγάλη συσκευασία 1,43 λίτρων. Με την προηγμένη του φόρμουλα, εγγυάται λαμπερά και καθαρά ρούχα με μόνο μερικές σταγόνες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα στο πλύσιμο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με το Persil υγρό πλυντηρίου ρούχων!
36910
5201395162433
5,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wella shockwaves sleek n' shine hairspray 250ml

Το Wella shockwaves sleek n' shine hairspray 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και λείανση στα μαλλιά σας. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας θα λάμπουν και θα δείχνουν εντυπωσιακά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,30 €

Tns πιατοθηκη μεταλικη ασπρη wj002

Η μεταλλική λευκή πιατοθήκη WJ002 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την προστασία των πιάτων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη αυτή προσφέρει μια στιλάτη και λειτουργική λύση για την αποθήκευση των πιάτων σας. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα διατηρήσει τα πιάτα σας ασφαλή και οργανωμένα. Αποκτήστε τώρα την πιατοθήκη WJ002 της Tns και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ
Τιμή 12,07 €

TNS ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΒΑΘΥ 2lit - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (VC-300)

Το TNS ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΒΑΘΥ 2lit - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (VC-300) της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ταξίδι. Με την ευρύχωρη σχεδίασή του και τα 4 χρώματα που προσφέρει, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα τρόφιμά σας με στυλ και άνεση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,18 €

Ευρηκα sensitive υγρο απορρυπαντικο 1,5lt 54μεζ, -4,00€

Το Ευρηκα sensitive υγρό απορρυπαντικό 1,5lt 54μεζ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των ρούχων σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά και εύκολα κάθε λεκέ, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Ευρηκα sensitive υγρό απορρυπαντικό και να ανανεώσετε την εμφάνιση των ρούχων σας!
Τιμή 10,47 €

NESTLE NESQUIK CRUNCHY BROWNIE 300gr.

Το NESTLE NESQUIK CRUNCHY BROWNIE 300gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα κερδίσει την αγάπη σας από την πρώτη μπουκιά. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και υφής, αυτό το brownie θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια για μια γλυκιά στιγμή χαλάρωσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 400ml

Το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 400ml είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα. Με την πλούσια γεύση του κόκκινου κρασιού και την απαλή οξύτητα του ξυδιού, προσθέτει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όχι μόνο. Αφήστε τη γεύση του Arion food ξυδιού να σας καθηλώσει και να αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας.
Τιμή 0,41 €

Natura τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Natura είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,28 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με γάλα 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 1,96 €

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη λεμόνι 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία fresca vaniglia 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Fresca Vaniglia, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει τον πρακτικό σχεδιασμό με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και βανίλιας. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εύκολη και βολική, ενώ η φόρμουλά του προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,05 €