• TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡ. 110CM
  • TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡ. 110CM

TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡ. 110CM

48624
5204558459173
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φακελος κουμπι α4 κίτρινος

Ο φάκελος κουμπί Α4 με ετικέτα της εταιρίας είναι η τέλεια επιλογή για την οργάνωση και την προβολή των εγγράφων σας. Με το εντυπωσιακό σχεδιασμό του και την προσεγμένη κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε επαγγελματική σας εμφάνιση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο οργανωμένη και εντυπωσιακή.
Τιμή 0,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα demi glace αφυδατωμένη 1,2kg

Η αφυδατωμένη σάλτσα demi glace της Knorr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής που αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα. Με την υπογραφή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας και θα σας κάνει να νιώσετε σαν επαγγελματίας chef. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 31,23 €

7 Days bake rolls με πίτσα 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr

Οι Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr είναι το απόλυτο γλυκό απόλαυσης! Με την μοναδική τους γεύση και υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τις απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε τις τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις!
Τιμή 5,10 €

Cotoni βαμβάκι 70gr

100% καθαρό υδρόφιλο βαμβάκι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Τιμή 0,62 €

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ποτηροθήκη θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενία. Αποκτήστε τώρα την ποτηροθήκη και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
Τιμή 2,72 €