• Οδοντογλυφίδες ξύλινες 500τεμ  - 1
  • Οδοντογλυφίδες ξύλινες 500τεμ  - 1

Οδοντογλυφίδες ξύλινες 500τεμ

Οι ξύλινες οδοντογλυφίδες 500 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την προσωπική σας φροντίδα. Με φυσικό ξύλο υψηλής ποιότητας και ανθεκτική κατασκευή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια και άνεση κατά τη χρήση. Μην αφήνετε κανένα προϊόν περιποίησης να λείπει από τη συλλογή σας και αποκτήστε τώρα τις ξύλινες οδοντογλυφίδες 500 τεμαχίων για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
32670
5203642101769
0,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tulip καραμελα 360gr fruit jellies

Ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση γεύσης με τα Tulip καραμελα 360gr fruit jellies. Μια απόλυτα νόστιμη επιλογή που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της και την ποιότητά της. Απολαύστε τη γεύση των φρούτων με κάθε δαγκωνιά και αφεθείτε σε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης!
Τιμή 2,80 €

Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml capri

Το Lenor μαλακτικό 40μεζ, 837ml capri είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, χαρίζει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για μήνες, κάνοντας τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Lenor μαλακτικό τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Τιμή 4,30 €

Vanish υγρο οχi action 500ml pink

Το Vanish υγρό οξιάς action 500ml pink είναι το ιδανικό προϊόν για να απομακρύνετε αποτελεσματικά και εύκολα κάθε είδους λεκέ από τα ρούχα σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Vanish εξαλείφει τους λεκέδες από το πρώτο λουσίματα, κρατώντας τα ρούχα σας καθαρά και λαμπερά. Αποκτήστε το Vanish υγρό οξιάς action 500ml pink τώρα και δώστε νέα ζωή στα αγαπημένα σας ρούχα!
Τιμή 3,54 €

Tns σουπλα 45x30cm zy-45b

Η συλλογή Tns σουπλά 45x30cm zy-45b θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά της και το μοντέρνο σχεδιασμό της. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα σουπλά θα προστατεύουν το τραπέζι σας ενώ παράλληλα θα προσθέσουν στυλ στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια μόνο κίνηση!
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική ηλεκτρική batman

Η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Colgate Batman είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς σας ήρωες! Με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα Batman, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν να βουρτσίσουν τα δόντια τους κάθε μέρα. Η απαλή κίνηση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Colgate θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν υγιή και λαμπερά δόντια, ενώ ταυτόχρονα θα τους διδάξει τη σημασία της καλής υγιεινής στο στόματος. Αποκτήστε την τώρα και χαρίστε στα παιδιά σας ένα λαμπερ
Τιμή 7,09 €

Pedigree σκυλοτροφή ranchos sticks κοτόπουλο 60gr

Τα Pedigree σκυλοτροφή ranchos sticks κοτόπουλο 60gr είναι η τέλεια λύση για να ικανοποιήσετε τον αγαπημένο τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και υγιεινά συστατικά, αυτά τα σνακ θα του προσφέρουν μια γευστική απόλαυση και θα του προσφέρουν όλη τη θρεπτική αξία που χρειάζεται. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στον αγαπημένο σας φίλο το καλύτερο!
Τιμή 1,79 €

Ρέα χυμός 8 φρούτα 1lt

Απολαύστε τον φρεσκοστυμένο χυμό Ρέα με 8 διαφορετικά φρούτα σε κάθε γουλιά! Μια απόλαυση πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά που θα σας δώσει ενέργεια και φρεσκάδα κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,39 €
Misko κριθαράκι χονδρό 500gr Misko - 1 Misko κριθαράκι χονδρό 500gr Misko - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Misko κριθαράκι χονδρό 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές ..

Τιμή 1,16 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & φουντούκι 50gr

Σοκολάτα γάλακτος με πλούσια γεύση nougat φουντουκιού και crisp rice για μία απολαυστική μπάρα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (20%). Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας.

Τιμή 1,44 €