• Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 40mm μακρυ λαιμο
  • Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 40mm μακρυ λαιμο

Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 40mm μακρυ λαιμο

Αποκτήστε την ασφάλεια που χρειάζεστε με τις κλειδαριές ασφαλείας 3 κλειδιών 40mm μακρύ λαιμό. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πράγματα από τους κινδύνους με αυτήν την αξιόπιστη λύση ασφαλείας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ασφάλεια και έχετε την ανάγκη εξασφαλισμένη.
35395
5999117197992
3,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (303)(22.7cm)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (303)(22.7cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα γεύματά σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (303)(22.7cm) σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,55 €

Οδοντογλυφιδες bamboo μεντας με σελοφαν 1000τεμ

Οδοντογλυφίδες bamboo μεντας με σελοφάν 1000 τεμάχια από την εταιρία είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική σας υγεία σε άριστη κατάσταση. Με φυσικά υλικά όπως ο bamboo και η μέντα, αυτές οι οδοντογλυφίδες προσφέρουν μια φρέσκια αίσθηση και αποτελεσματική καθαριότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας σετ και να αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιών σας.
Τιμή 1,56 €

VARNA MINI WAFERS CAPUCCINO 240GR

Τα VARNA MINI WAFERS CAPUCCINO 240GR είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε μια γεύση καπουτσίνο σε κάθε δάγκωμα. Με την τραγανή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση καφέ, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από αρώματα και γεύσεις. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης!
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη

Ένα λαμπογυαλί ΟΕΜ ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη είναι ένα ανταλλακτικό που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση του γυαλιού που καλύπτει τη λάμπα παραφίνης. Το λαμπογυαλί προστατεύει τη φλόγα της λάμπας και βοηθά στην ομαλή διάχυση του φωτός.

Τιμή 0,83 €

Lux-Plast ποτήρι αυτ/του πωλητή διαφανές 200ml 100τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 200ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 100 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 200ml

Συσκευασία: 100τμχ

Τιμή 0,90 €

AIM οδοντόβουρτσα professional μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,90 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού